Moze u mojho syna alergia na prach 1.stupna vyvolavat zapal priedusiek?Moze mat aj zdurene lymf.uzliny o velkosti 11-9mm a 12-19mm?Ma to oslabenu imunitu?Neustale kasle a maval i vysoke teploty.Teraz uziva Zodac a FLIXODITE 125.Poradte mi,kto ma skusenosti nejake antialerg.vyrobky (s ktorej firmy mam kupit). A ci su dobre cisticky vzduchu s ionizatorom.Pomoze i solna lampa?Mam odstranit vsetky koberce,zaclony... Dakujem.
Alergia
pri alergiach ma velmi dobre ucinky polarizovane svetlo lampy BIOPTRON!!! Skuste si o tom precitat na www.bioptron.senea.sk
jamam alergiu na macky , mlieko , perie prach , roztoce, psov , plesne ,...
najhorsie na tom je ze ked som si kupila paplon pre alergikov, na ktorom pisali , ze v nom niesu roztoce , sa zistilo , ze v tom je najviac roztocov , a plesne v nasom byte su tiez problem , skusali sa na to uz rozne prostriedky , ale plesen zmizla len docastne, ak v nej budem zit dalej , moze mi to prepuknut do astmy , nemame dalsich 50 000 na prerobenie nasej izby a prave splacame pozicky, ludia v nasom baraku nesasuhlasia zo zateplovanim , nepozna dakto sposob ako sa zbavit plesni , bez najmensich financnich prostriedkov ?vpred dakujem
orac=oxygen radical absorbence capacity, tj schopnost z neutralizovat volne radikaly(skodliviny)
čo je to ORAC číslo?
protialergicke doplnky su hlavne Quercitin, bromelain, vitamin C ,NAC a zihlava(urtica diorca), ciastocne aj curcumin, dumbier, omega 3 oleje a antioxidanty s vysokym ORAC cislom
ahojte mám 7 ročnú dcéru a práve jej diagnostikovali alergiu na perie a mačky. V jej okolí konkrétne u starkej je aj pes a ja mám dojem že je alergická aj na neho, hoci test to nepotvrdil. čo robit?
Ahojte chcem sa spítat mám alergiu na pel dasa zbavit tej alergie?Dakujem.
ahojte vsetci,aj ja som bol v solnej jaskyni a pomohlo mi to.Ja som mal problemy s upchatym nosom od kedy ju pravidelne 3x do tyzdna navstevujem od vtedy sa citim lepsie.Nemam upchaty nos.Proste senzacia :) to je moj nazor a moje pocity
Vyskusaj navstivit solnu jaskynu.Ja som ju navstivila 10-krat a moj zdravotny stav sa vyrazne zlepsil.Teraz chodim do solnej jaskyne 2x do tyzdna.Naozaj je to zazracna miestnost.Odporucam.
caute Nikolkaa
tiež som alergička.Náš dom je bez záclon závesov,kobercov.Používamantiaalergické paplony a hlavnice,ktoré sa daju oprat,vetrám postele vysávam,utieram prach,umývam podlahy.Ziadne lapače prachu v podobe vankušikov-mam kožené,sedacia suprava z kože,žiadne kožušiny,koberčeky len také čo idu oprat a vyprášit.Sprchujem aj izbové kvety,žiadne vone do zásuviek a pod.Ked ma to chytí,tak citim uzliny a mám ich aj zvačšené.Záleží to asi na stave prostredia.lebo to mám 2-3 dni potom sa to zlepší a tak,až kým neskončí moja pelová sezona.Samozrejme hygiena bytu ako som popísala,a beriem xyzal a nasobec spray.