chcela by som Vás poprosiť o radu.
Užívam diane 35 a v stredu som začala brať ďalšie balenie. Včera som však zabudla vziať si tabletku a zistila som to az dnes a užila som obe naraz. V letáku je však napísané že pokial je to v prvom týždni a mala som sex pred vynechaním tabletky je tu možnosť otehotnenia.
Sex sme mali s partnerom minulú nedelu v priebehu menštruácie. Je tu skutočne tá možnosť? Mám sa skontaktovať s gynekologom?
ČO AK SOM TEHOTNA? (vynechana tabletka)
albii neboj sa zvladneme to spolu!!!!!!!!!
,..:)
potrebuejm poradit...vcera som si rano zabudla vziat antikoncpeciu a cca o piatej som mala s partnerom pohl.styk a na antikoncepciu som si spomenula az o pol noci..je mozne,ze by som otehotnela?
nie je za co, dufam, ze mam pravdu
No dufam..tento tyzden viem ze je riziko- dam si pozor..len ten tyzden predtym ma zaskocil..diky
skor nie si chranena teraz..tento tyzden (az 2)..pocas tej 7 dnovej pauzy si kryta
No aj ja som na to myslela...lenze tam je to tak sprosto napisane. Nikdy ju nezabudnem vziat..no vcera sa zadarilo ak teraz som trochu vyplasena z toho ..
ale tiez dufam ze to bolo kryte minulo tyzdnovou. lenze tu som brala v utorok naposledy.. potom v nedelu bol sex...a v stredu dalsie balenie som zacala ...a v (a v piatok vcera vynechala) dnes som uzila dve
ak to dobre chapem, tak vtedy ( v nedelu)si bola kryta minulym balenim...v prvy tyzden sa mysli asi ked je to uplne prve balenie