ČO AK SOM TEHOTNA? (vynechana tabletka)

Príspevok v téme: ČO AK SOM TEHOTNA? (vynechana tabletka)
saxana

chcela by som Vás poprosiť o radu.
Užívam diane 35 a v stredu som začala brať ďalšie balenie. Včera som však zabudla vziať si tabletku a zistila som to az dnes a užila som obe naraz. V letáku je však napísané že pokial je to v prvom týždni a mala som sex pred vynechaním tabletky je tu možnosť otehotnenia.
Sex sme mali s partnerom minulú nedelu v priebehu menštruácie. Je tu skutočne tá možnosť? Mám sa skontaktovať s gynekologom?

Albi

potrebuejm poradit...vcera som si rano zabudla vziat antikoncpeciu a cca o piatej som mala s partnerom pohl.styk a na antikoncepciu som si spomenula az o pol noci..je mozne,ze by som otehotnela?

saxana

No aj ja som na to myslela...lenze tam je to tak sprosto napisane. Nikdy ju nezabudnem vziat..no vcera sa zadarilo ak teraz som trochu vyplasena z toho ..
ale tiez dufam ze to bolo kryte minulo tyzdnovou. lenze tu som brala v utorok naposledy.. potom v nedelu bol sex...a v stredu dalsie balenie som zacala ...a v (a v piatok vcera vynechala) dnes som uzila dve

panika

ak to dobre chapem, tak vtedy ( v nedelu)si bola kryta minulym balenim...v prvy tyzden sa mysli asi ked je to uplne prve balenie