Zdravý vzťah s budúcim svokrom

Príspevok v téme: Zdravý vzťah s budúcim svokrom
Jannina_1

Môj bratranec sa bude vo februári ženiť a nie žeby som mala pochybnosti o jeho vzťahu, ale zdá sa mi maximálne čudné, že jeho otec až príliš lipne na jeho budúcej neveste.
Je to môj krstný otec a už aj moji rodičia sa zháčili na tom, že on nemá vo svojom okolí perfektnejšiu osobu ako budúcu nevestu. Ona je proste najkrajšia, najmúdrejšia a bez nej sa on nerozhodne v ničom. Doslova ovláda jeho život.
Okrem toho by ju najradšej v jednom kuse objímal, aj keď sme pri nich, tak si sadne medzi mladých a pritiahne si ich k sebe, alebo minimálne musí mať pri sebe budúcu nevestu. Je to podľa vás normálne, aby ju mal až tak rád? Je to zdravé? Inak, moji krstný rodičia sú rozvedení, nežijú spolu. Krstná mama žije v zahraničí.

Alessandra99

Mmm, tak keď to oni neriešia, tak na tvojom mieste by som to vôbec neriešila. Akože nech si ho I pozvú do spálne....

Jannina_1

Ona to berie normálne, nepovie nič a ani môj bratranec, akoby im to bolo normálne. Mne to normálne ale nepríde.
Moja mama povedala krstnému, že hovorí o neveste ako o Bohovi a on, vraj on nedá na ňu dopustiť.

Alessandra99

A ako na to reaguje to dievča - nevesta? Či ona je ticho, aby bola za dobrú?

Ako mne by také správanie vadilo.