Má komplexy?

Príspevok v téme: Má komplexy?
podmenafilipiny

Ahojte.
Mám takú miernu dilemu, neviem totiž čo si mám myslieť o správaní jednej mojej spolužiačky. Ide o to, že dajme tomu že za posledného pol roka som tak trošku zmenila vzhľad, dovolím si povedať že k lepšiemu (mám 17 rokov inak) a tak nejako som získala nejaké to sebavedomie a aj si ma ľudia v škole obľúbili. Známky mám celkom slušné, nie som úplne hlúpa, len mi jednoducho nejdú také tie technické predmety ako matika, informatika a fyzika, proste ja som skôr na jazyky a dejepis. A táto spolužiačka je skôr na tieto technické predmety, páli jej to. No zato neovláda bravúrne jazyky. A teraz sa asi dostanem k podstate-veľmi mi na nej v poslednej dobe vadí, že ma takmer stále verejne osočuje, čo sa týka hlavne matematiky. Aj keď mám ísť niečo počítať na tabuľu, tak ma "podporuje" na celú triedu že "no poď ty hviezda!" a smeje sa mi keď náhodou dostanem štvorku a kričí na mňa, že čo nechápe ako môžem nechápať matematiku. Jasné, rada sa sem-tam zasmejem na nejakej známke, ale ona toto robieva v poslednej dobe pomaly každý deň,vraví že pokazím nejakú následujúci písomku, som už z toho unavená jak ma neustále podceňuje. Aj ja by som si mohla robiť srandu z jej angličtiny, ale nerobím to, lebo viem že jednoducho asi nemá predpoklady na to aby jej išla s takou ľahkosťou ako mne. A je to v poriadku. Ale toto nerobieva iba mne, toto už robieva aj mojej spolusediacej. Tej zasa biológia nejako nejde a skáče do nej že nechápe, ako mohla tú písomku tak dovrzať. Podľa mňa jej je správanie zakomplexované, čo si myslíte vy, prežívam to moc? Ja som práveže taký typ, že rada si urobím srandu aj zo seba, veď aj preto si ma spolužiaci obľúbili. A verte mi, toto nie je také to priateľske "škadlenie sa " . :D

podmenafilipiny

A inak hej, už sa jej snažím vyhýbať, lebo som si povedala že v tomto roku nechcem v mojej blízkosti niekoho kto na mňa prenáša negatívnu energiu, ešte donedávna som s ňou chodievala aj von, no ako náhle som prestala s ňou tráviť toľko času, tak sa cítim lepšie, bohužiaľ je to spolužiačka, tak ju naďalej stretávam každý deň v škole.