Ahojte,
keďže sama už nemám nápad na riešenie, skúsim nájsť šťastie tu.
Mala som fajn kamarátku, sme spolužiačky na VŠ, ale aj napriek stovkám kilometrov sme sa stretávali aj v súkromí. Je to fajn baba, ale odkedy do jej života vstúpil jej partner, tak nás vzťah sa naštrbil.
Je zasnúbená, jej partnera poznám, ale je dosť odmeraný a nejaví záujem o spoločne strávené chvíle. Snaží sa všetko orientovať tak, aby ju mal len pre seba.
Minulý týždeň ma pozvala kamarátka, nakoľko oslavovala narodeniny, ale jej partner nám dal najavo, že sa mu to nepáči. Ona sa za ten viac než rok tiež maximálne zmenila. Snaží sa obmedziť náš kontakt na minimum a aj zo skúšky uteká preč, lebo má povinnosti. Je mi ľúto, ale ak to pôjde takto, tak prídem o najlepšiu kamarátku. Čo robiť?
Ako neprísť o kamarátku....
v zivote to tak chodi, ludia prichadzaju a odchadzaju a ked maju nove povinnosti tak sa aj menia a meni sa aj ich zabehnuty zivot napr. obmedzia kontakt s tebou.
angel demon palec hore... zeny su strasne sproste pre chlapa sa vzdaju vsetkeho na svete a potom revu...muz sa nevzda nicoho...
najdi si inú kamarátku...
ty s tým neurobíš nič... ženy sú jednoducho také (sprosté)
že ked si na krk zakvačia nejakeho magora na všetkych ostatných, na kamošky zabudnú, zrazu prestanú existovať...
ale ked ju debil odkopne ako handru použitú zahodí tak zrazu akoby sa nič nedialo sa svojej zabudnutej kamoške ozvu a idu jej vyrevúvať na pleci...
chlapi sa svojich kamaratov ani zalub koli nejakej zenskej nevzdaju
Otvorene sa s ňou porozprávaj, ale hlávne sa im ani len nepokúšaj zničiť vzťah.