Práca v zahraničí - parťák

Príspevok v téme: Práca v zahraničí - parťák
peterssonn

Zdravím, som na Vš ktorá ma nebaví a nevidím v nej zmysel, chcem z nej odíjsť čo možno najskôr a keďže doma o tom ani nechcú počuť chcem ísť skúsiť robiť do zahraničia, možno sa nájsť.. osamostatniť

a hľadám niekoho kto je na tom podobne a nemá s kým ísť.. Ja som dosť introvert ak sa nikto nenájde skúsim to aj na vlastnú päsť ale tak keby náhodou a nejaké bližšie info tak píšte..

Najviac ma láka Kanada, Nórsko.. nemusím veľmi Anglicko ale na tom sa dá dohodnúť

0vecka

peterssonn asi ti moc neporadim ja som robil v strojarine este pocas studia a par mesiacov pred koncom som si nasiel flek v nemecku. akoze nezarabam tu nejako super (asi ako primerny Nemec) ale nenamakam sa. Mam zmluvu na 40h tyzdenne. Ked prekrocim tak si zoberiem neskor dovolenku atd... proste mam taku pohodicku v praci saq aj tu stiham vypisovat. Nejaky Nemec v tomto obore ktory sa trosku ponamaha ma asi o 50% viac ako ja. Akurat som lenivy a cudzinci to maju o nieco trosku tazsie....

jedine co som robil inak ako ostatni bolo ze som sa nedaval dokopy so ziadnymi slovakmi. Ale podla mna je lepsie ist s niekym. prve mesiace boli dost nudne a nemal som si s kym pokecat a tak. Chodil som na stretavky anglicky hovoriacich a tak.

peterssonn

okey napisem a 0vecka prosim ta mozem sa spytat kde si takto vycestoval? co si robil a ako dlho si takto bol v zahranici pripadne nieco co by si mi poradil resp co by spravil inak keby to mas spravit znova.. ak mas teda cas a ochotu odpisat budem rad diky

0vecka

peterssonn podla mna je super napad ist s niekym. Podla mna 3ja je idealne ak mate aj babenky tak nebudete pocitovat defcit socialnych kontaktov a da sa takto dost usetrit na byvani. Zase na druhu stranu to odradza od socializovania s domacimi, ja som preto isiel sam a nechodil na nijake stretavky slovakov a cechov.