spoznajmesa.sk

Paulito27

Takýchto fejkových stránok je na kašu... Tiež sa mi raz podarilo zaregistrovať na jeden web, odkial si každý týždeň sťahovali 15e a nie a nie to zrušiť.. Nakoniec som si musel stiahnúť ich formulár a poslať faxom, čo som nikdy v živote nerobil :D Ale to už zabralo... (Doteraz nechápem, ako som sa mohol zaregistrovať na takú hlúposť)

Ipsilon

Poviem ti k tomu len toľko. Musíš splniť podmienky, ktoré kladú oni a nie ty. Čiže, pekne im napíš na ich mail a opýtaj sa ich, čo treba poslať, čo máš vypísať a podobne. Neradím ti robiť opak, lebo to potom nemusí dopadnúť dobre, pre teba.
Ja neviem, čo a ako na SK stránkach, ale ja som mal podobný problém na jednej zahraničnej stránke (nie so zoznamkami).
Poviem ti bro, dalo to teda riadne zabrať, kým som to nejako dal na poriadok. Rečová bariéra tam nebola žiadna, lebo im rozumiem tak, akoby hovorili po našom.
Ale tie formuláre, čo ti poviem, tie vydrbané formuláre, vy..., sku... formuláre a tie kolónky, to je iné jak len tak žrať salónky:-)
Daj na moje slová, príde doba nová...
------------------------------------------------------------

Škoda, že Titanic nemal problémy v dnešnej dobe. Keby že áno, tak moja ex jednoducho vojde do Tichého Oceána, vitiahne ten člnok z vody a No Problem.
A keď sa jej pýtali deti, či videla v Amerike, keď tam bola na dovolenke, I-Phone, tak im povedala k tomu len toľko: ja som ho nielen že videla, ja som ho aj jedla.
Moja ex je taká tučná, že ešte aj tie dve váhy, na ktorých sa snaží odvážiť, jej ukazujú len: váži iba jednu osobu.
Moja ex je taká tučná, že si pred ňou aj bezdomovci skrývajú polievku, aby im ju náhodou nezjedla, keď ide okolo.
Moja ex je taká tučná, že keď ide na prechádzku do lesa, tak ešte aj medvedíky si pre ňou skrývajú svoje jedlo, aby im ho nezjedla.
Moja ex je taká tučná, že keď hlásia zemetrasenie z Japonska, tak epicentrum hlásia vždy až zo Slovenska (neoficiálne), (skákanie na trampolíne).
Moja ex je taká tučná, že ešte aj sumo zápasník si pri pohľade na ňu, podal cez mobil omylom prihlásku na Miss Slovenska.
Keď jej gratulovali kvetmi k narodeninám, tak namiesto toho, aby tie kvety dala do vázy, tak si ich dala ako prílohu k hlavnému jednu. Ešte aj povedala, ďakujem za tulipány, tie mi vždy chutia najviac. Narcisy sú o niečo štipľavejšie.