Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozny problem

Odkukadokuka

Dobry den takze nebol to aft ani cysta nakoniec som s tym prisiel svojej doktorke a ta ma hned poslala na kliniku stomatologie a maxilofacialnej chirurgie na OUSA a bol to nezhubny nador ktory mi museli vyoperovat. Ja len tolko ze v ziadnom pripade si do toho nepichajte s ihlou

Odkukadokuka

Pichol som si do toho dva krat s ihlou a tiekla mi odtial iba krv .ked som to stlacil tak to nepomohlo a nic odtial nevytieklo.stale to mam take iste :(

Odkukadokuka

Kabel dakujem ale nepotesil si ma. :D bojim sa si to prepichnut .je to premna hnus taketo veci :D zajtra idem nato dik

kabel

Vo vnútri toho útvaru je tekutina, prípadne rôsolovitá látka. Jednoducho sa to dá prepichnúť injekčnou ihlou, obsah sa vypustí a je to. Niekedy to však zvykne recidivovať, nie je to však nič nebezpečné.

Odkukadokuka

Bol som s tým aj u všeobecneho doktora a dal mi na to Bukofit aby som si to s tým natieral ale nepomohlo to. A videl som na ňom ze ani nevie čo to presne je. (bol to Ind :-D)

ANGEL-DEMON

to je aft.... kup si B-komplex-mne pomahal pri kútikoch ked som kedysi mavala.... a natieraj si to alkoholom ako je pisane v clanku (vodka, slivovica alebo alpa) na vatu/vatovu tycinku a tak..