Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Leniva dcéra

Príspevok v téme: Leniva dcéra
jaraka

Máme dve deti. Syna, ktory pracuje,má svoj dom a rodinu. A máme aj 42 ročnú dcéru, ktorá je totálna lajdačka. V živote nepracovala, nemala vzťah a priživuje sa na nas, rodičoch pred dochodkom. Živime ju len z ľútosti, aby nebola bezdomovkyňa. Poraďte mi, ako ju nakopnúť,aby sa konečne osamostatnila. S manželom sme skúšali všeličo. Pokojný dohovor, krik, no nič nezabera. Nevieme si s ňou už rady. Veď to to už nie je normálne, jej rovesníčky sú už aj staré matky a ona sa nikde nepohla.

Ters

A raz máš prezývku jaraka a potom oktobrova. Ako to teda je? Nudíš sa a vyrábaš témy? Ak áno, táto je nevydarená.

Ters

Píšeš, že u vás nemá trvalý pobyt a že nikdy nepracovala. Ak je to naozaj tvoja dcéra a vychovali ste ju, znamená to, že u vás vyrástla a vtedy u vás trvalý pobyt mala. Prečo ho teraz nemá? Odsťahovala sa? Ak áno, potom z niečoho v tom čase musela žiť. A ak bola odsťahovaná, prečo sa vrátila? Odkedy skončila školu nikdy nepracovala? Odpovedz na tieto otázky, lebo mi tu niečo nehrá. Keď matka píše, že vychovala dcéru rovnako ako druhé dieťa, nenapíše rovnako ako brata, napísala by rovnako ako syna.

oktobrova

Nema u nas ani trvaly pobyt, čiže oficialne u nas ani nebyva, teda nemôže nas žalovať.

a kde ma trvaly pobyt, ked ste zviazany takym silnym putom od narodenia? to je cudne

kabel

jaraka, deti nebývajú rovnaké, to je normálne. Otázne je, čo chceš touto témou dosiahnuť a čo očakávaš od odpovedí a reakcií. Ak len súhlas, že máš ničomnú dcéru, to si už dostala.

jaraka

Nema u nas ani trvaly pobyt, čiže oficialne u nas ani nebyva, teda nemôže nas žalovať. Kedykoľvek ju môžme vyhodiť, takže aj napriek svojmu veku musi byť ochotna prijať trest.

Vychovavali sme ju rovnako ako mladšieho brata, a ten sa osamostatnil. Vo vychove teda chýba nebude.

Olinaa

Ale znie to tak detinsky, ta posledna veta pri 42- rocnej dcery. Keby mala 16 nic proti tomu, pokial byva pod vasou strechou a zivite ju. Asi dospelu dceru od ktorej by ste uz ozaj mohli mat vnuca pokladate stale za male decko.

ANGEL-DEMON

to myslite vazne toto,?? ako ste si ju vychovali tak máte...
mna mater od malicka do p*i*č*e posielala doslova..
az som sa raz zobrala a šla som...
ked ste si ju rozmaznali... teraz je uz pozde...
jedine ze by ste jej dali ultimatum aby si nasla do mesiaca prácu inak pojdete na obecny/mestsky urad a zrusite jej trvaly pobyt a vykopnete ju na ulicu.. inak sa nespamätá...
v takychto pripadoch pomoze len radikaln riesenie...

a priklad:

poznam jednu zenu v dochodkovom veku, uprimne ani neviem ci eta este zije.... mala problemoveho syna, ona ho ťahala zo sračiek... prisiel o vsetko, bol gambler alkoholik... tak ho surovo vykopla z domu.... dokonca sa jej zakradal do domu a
vykradol ju neraz....