Dobrý deň, mám pocit že mám fimozu no bojím sa ísť k urológovi nakoľko sa bojím toho že pri vyšetrení sa mi penis stroporý. Prosím poraďte čo mám robiť ? Bude to moc trápne ? Ďakujem za radu.
Strach z urologa
Ja som bol na vyšetrení a dokonca u urologa a vyšetrovala ma dokonca lekárka, pretože som potreboval to vyšetrenie čím skôr tak mi to bolo v podstate jedno, tiež som mal strach a dokonca som si nevedel predstaviť že cudzia žena mi budem ohmatávať genitálie ale prežil som to... mal som hrčku na semeníku a strach z vážneho ochorenia bol väčší ako zo samotného vyšetrenia. Našťastie to nebolo nič vážne
Forgi, Ty si sa taká sprostá už nerodila, alebo sa Ti to prihodilo? Chlap by mal mať sebaúctu, krava.
aj moj manzel sa boji ist k lekarovi, nechapem to - je mu 56 rokov, je ako male dieta.. ved coho sa chlapi bojite?
podla mna netreba z toho robit vedu :)
netreba mat strach ved je to lekar :)
Zdravim, nemusis sa bat je to profesional a aj keby sa to stalo, tak to nik riesit nebude. Vysetrenie prebieha najskor v stoji (stianes dole nohavice s trenkami po kolena a vyhrnies si tricko) a potom to iste, ale v lezatej polohe. Ja mam 16 rokov, fimozu som mal pred rokom a ver mi, ze na erekciu ani nepomyslis ani keby tam bola fesna doktorka, lebo ked zacnu stahovat predkozku tak to dost neboli.
A ta predkozka sa ti neda stiahnut vobec? Lebo ja som si ju par krat uz uvolnil tak, ze som si ju pokusal stiahnut vo vyvare z repikoveho caju (treba to robit viackrat denne aspon po dobu 1 tyzdna), ale ked to nepojde tak musis ist bezpodmienecne k urologovi, ako ja pred rokom