Prečo mi neodpiduje???

Príspevok v téme: Prečo mi neodpiduje???
Karvix

Mam 1 problem a to je taky ze mi jeden chlapec napisal ci s nim nechcem chodit a ja som mu napisala " mozno ale asi jj (hej)".... na dalsi den sme si znova pisali a dost dlho a k tomu som mu napisala "mozme spolu chodit" a on mi nato napisal ze mozno este uvidi a potom mi napise...ja som mu odpisala ze O.K..... no a na dalsi den som sa ho pytala ci nepojdeme spolu von.... no a vzdy ked mu napisem "ideme von???" Tak mi vzdy napisal ze nema cas a to asi 5-krat.. a odvtedy ked som mu nieco napisala tak si ju iba pozrie na fb a neodpise......

FAKT PORADTE CO MAM ROBIT.... STRASNE CHCEM S NIM CHODIT

mont

Jatt, prepáč, ale s tebou musí byť riadna nuda, Ipsilon má aspoň zmysel pre humor.

Karvix, jasne ti dáva najavo, že nemá záujem, odstrašila si ho tým tvojím otravovaním. Chlapci radi dobývajú dievčatá, no takýto typ dievčat máloktorému imponuje.

Jatt

Výdobytky modernej techniky so sebou prinášajú množstvo pozitív, ale aj negatív. Azda najčastejšie spomínaným negatívom je vytváranie tzv. virtuálnych vzťahov, bezohľadu na to, či sa jedná o partnerský vzťah, alebo vzťah kamarátsky. Tie majú zväčša veľmi dlhú dobu trvania, no zväčša u nich nastáva nulový progres. Vtedy začína byť jeden z partnerov nervózny zo situácie a tento vzťah ukončí sám. Autorke témy teda odporúčam, aby si od tohto vzťahu veľa nesľubovala.

Ipsilon, niekedy by ste mali dôkladne zvážiť, či stojí za tu námahu uverejnenie pre spoločnosť tak nepotrebného diskusného príspevku.

ANGEL-DEMON

zakladatelka temy ma kolko? 10 rokov...?
moja ten chlapec ťa ma totalne v paži...
jj ??!!!
sa nevieš ani vyjadrovať tak ako chceš zaujať,..?
a ak si mu napisala spravu tipu
"ahojqui ako sa mi majqáš" tak ak aj o teba zaujem mal v momente ho stratil....!

ella811

No ja mám iba 13 a aj ja vidím, že je to úbohé. Počúvaj chalan nemá rád, keď naňho baba tlačí, keď sa mu vnucuje. Keby tebe niekto 5 krát napísal či s nim ides vonku a nepáčil by sa ti, tak by ťa viac priťahoval, lebo má výdrž? NIE! Chalani chcú nedobítne. Také, čo si vybojujú a vedia, že bude ,,ich,, a nie, že ju chytí každý čo i len trochu dobre vyzerajúci chalan... Keď ho stretnes, tak daj zvodný úsmev a netvári ani sa nesprávaj ako posledná chudera, ktorá ho zbožňuje a urobí všetko pre to aby s ňou chodil. Máš svoju úroveň nie? Musí si ťa zaslúžiť. Choď naňho ako veľké tajomstvo, veľká hádanka, ktorú nikdy celu nevyrieši a bude ju chciet riesit cely život, lebo mu nikdy o sebe nepovieš všetko a stále ťa bude chcieť viac spoznávať. V tomto je to čaro.
K tomu asi ťa tak nechce a je to taký ten typ, ktorý babu chce, lebo je pekná ale nechce ju preto, lebo je úžasná a ľúbil by ju. Máš na viac. Keď o to bude mať záujem tak ho spoznaj ale nespravaj sa ako tá čo ho nevyhnutne potrebuje a je ním ohurena aj keby to tak bolo. :-) koľko máš rokov?
Veľa šťastia. Musíš byť záhadná a trochu nedobitna ale nie veľmi. ;-)