Ako ochoriet /dostat horučku

Príspevok v téme: Ako ochoriet /dostat horučku
Sarima

Ahoj potrebujem surnenochoriet za čo najkradšiu dobu , mam na to dovod a neznie ze nechcem ist do skoly je to ovela vaznejsi dovod. Najlepsie dostať teplotu (jedine co mi mama uveri a necha ma doma )

Skušala som uz kriedu , byt vonku slabo oblecena (kratase a tricko s kratkym rukavom + lahka mikča vonku bolo -10 a ja som tam bola asi hodinu a nic

S kriedy som nedostala ani horucku ani ma nic neboli (zjedla som dve )

Ladova malinovka tiez nic

Chodim jazdit na koni jazdila som 2 hodiny len v mikine a kratkom tricku spotena som este hodinu len v mikine behala po stajni kde bolo okolo -5 a nic

Pred asi mesiacom som brala antibiotika zevraj preto mi polovica veci nefunguje

majdy

Ahoj, myslím si že to nie je najlepší nápad, radšej do tej školy choj, ver či nie, v živote sa ti to zíde. V budúcnosti v práci budeš tiež jesť kriedu aby si ostala doma? Skús nad tým popremýšľať, alebo radšej do tej školy naozaj bež.

Ninuska123

Ahoj:) Aj ja som chcela veľmi ochorieť a nič nezabralo...ale jedna vec zabrala a mne fungovala! No neviem že či tebe fungovať bude ale môžeš to skúsiť ;) Ale je to fakt nepríjemné...Mne pomohlo keď som si zobrala striekačku a dala som tam fakt ľadovú vodu...Tu striekačku som si dala do uší..(viem môže ti ich poškodiť ale mne fungujú normálne ako majú) V uchu som mala vodu a šla som za mamou že ma akože bolí ucho :DD Samozrejme že ma chcela zobrať ku doktorke ale ja som hrala že nie nie chcem ísť do školy...a tak či tak ma zobrala ku doktorke :DDD Aaa juuupiiii celý týždeň som bola doma :DDDDD Alebo ešte jeden trik cvič a spoť sa...Potom si daj teplú kúpeľ a pri nej pi niečo studené...Ak nie si očkovaná/ý proti chrípke tak ju na druhý deň dostaneš...ja proti chrípke nie som očkovaná tak mne to zabrať môže..no to nemám vyskúšané