Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ju teraz uráža keď ju predtým tak miloval?

Príspevok v téme: Prečo ju teraz uráža keď ju predtým tak miloval?
kamoskakamca

mám kamaratku, chodili sme spolu na vysoku. Mala napadnika, dvoril jej pol roka. Pacila sa mu, ale on jej nie lebo je dost agresivny, vulgarny a dost flirtuje s inymi zenami. Poznam ho aj ja takze viem svoje. A teraz ked mu dala definitivne najavo ze on ho nestoji ju zacal dost urazat v poslednej dobe. Nadava jej do ku*iev, ze je pi*a, ze je stetka, ze ide za peniaze, robi kur*u muzom, komentuje jej vzhlad, vysmieva sa jej. Ona vsak vobec nieje taka. Poznam ju, je to fajn baba, slusna, ma svoje zasady, proste dievca ake sa dnes tazko hlada. Pise jej spravy na fb dost agresivne a utocne. Uraza ju aj na svojom profile. Nechce jej dat pokoj ani teraz.
Preco sa takto voci nej sprava? Keby bola nejaka z tych radodajnych tak chapem ale nieje. Nezasluzi si to aby ju tak urazal.
Preco to robi? Vidim ze sa jej to dotklo co o nej siri. Nieje to fer. Preco sa niektori muzi takto spravaju voci zenam ktore predtym milovali a pacili sa im? Preco?

ANGEL-DEMON

to takýto debili robia bežne... ked nedostane zenu ako dalsiu trofej tak jeho urazene ego to neznesie a takto sa chová....
a čo sa tyka toho FB akoze ona nepozna nastavenia? nech ho zablokuje...! alebo ako je písane nizsie vytlacit správy a odniest na policiu...

peciempalacinky

jednoduche vysvetlenie, lebo ho odmietla a citi sa odvrhnuty teraz chudacik ubohy tak ju uraza ako sa da.
vybija si takto zlost na nej