Tichy koniec asi

Príspevok v téme: Tichy koniec asi
lenka199889

Ahojte.. Tak môj problem. Spoznala som sa s chalanom ktorý sa mi pačil cez internet. Pozval ma vonku, je strasne zlaty a mily dali sme si pusu (Moja prva v živote) pisali sme si stale, stretavali. Bolo mi snim dobre. Chodili sme do Kina stravili spoločne silvester, zoznamil ma s kamaratmi. Potom mi povedal či by sme to spolu neskusili. No odmietla som, necitim sa na vzťah a aj keď je mily pekny dobry a je mi snim dobre .. Ma 23 rokov, nema auto, byt ani nič. Viem že to nieje kvoli tomu ale necitim sa na vzťah. Tak som mu povedala ze chcem aby to ostalo takto .. Kamarati s vyhodami. On mi nato napisal ze takto nieje stastny ze ci to neskusime aspon na den ze sa budeme tvarit ze sme spolu. Tak som suhlasila , este sme si pisali asi tyzden a potom som naneho nemala moc naladu neodpisala som mu dva dni. A začal mi odpisovať stručne bez zaujmu tak som mu prestala pisať uplne.. No čakala som ze mi napise este alebo nieco ale neodpisal už to je tyzden co si nepiseme a chyba mi, ale viem ze ak mu napisem tak to bude zase take iste. Ja neviem co mam robiť :( viem ze vztah nechcem ale chyba mi :/

osol

matoooo, mas pravdu, z toho vidno, ze to je vymyslene. sem sa asi neoplati vobec chodit, sama reklama a same vymyslene temy!!!!

Matooooooooo

ty si p*ča vychcaná, má 23 a ty chceš aby mal už byt aj auto?
ti jebe alebo čo? To kedy si mal zarobiť na byt aj auto? A ešte aj dne!
jedine že by bol synáčik zasobaných rodičov!
hlupaňa..

magdalienka

On chce vzťah, ty nie.

Tak ho nechaj, nech môže nájsť dievča, ktoré to s ním bude myslieť vážne ;) a s ktorou bude môcť byť šťastný

rianaa

najskor sa chovas jak krava, ignorujes ho a potom sa stazujes, ze ti nefuka praskovy cukor do riti? no dobre robi, chudak chlapec, zasluzi si poriadnu babu