Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pozicky bez vedomia partnera

Príspevok v téme: pozicky bez vedomia partnera
estel111

Chcela by som poprosit o skusenosti, nazory na to, ak si priatel s ktorym zijem a planujem buducnost vezme uver bez mojho vedomia v hodnote 8 tis Eur. Pritom planujeme spolocne byvanie a zatial byvame v mna,mame spolu male dietatko. Tieto peniaze priatel investoval a to velmi riskantne, teda moze o ne prist. Vopred dakujem a skusenosti a vsetky nazory.

denisaf

soffa uplne s tebou suhlasim poznam aj ja kopec zien co si muzom posrali zivot ked s nou ma dieta urcite ona o tom ma vediet! ten tvoj chlap sa k tebe nasackoval lebo videl ze mas byt a vyuziva aj tvoje auto... nehorazne aky su ti muzi dnes... horsi ako zeny

soffa

neplanuj s nim buducnost.teraz uz vobec.sesterka si tak znicila zivot,ze jej muz si zobral velky uver este ked zili spolu,samozrejme bez jej suhlasu a vedomia.teraz ked su uz rozvedeny ona nemoze sa zamestnat bo vsetko by jej stahovali z vyplaty,kedze jej muz nic neplati.si myslim ze nie je vobec zodpovedny,prizivnik ktory byva v tvojom byte.,normalny muz by sa snazil ako tak zabezpecit manzelku a dieta.

Estwl111

Zo sraciek ho tahat nebudem, ale ani si nepoviem ze je to jeho jeho prijem, nech si s nim robi co chce. Mam malicky byt, preto sme chceli nieco vacsie, a on to takto pokazi. Spolieha,sa ze ma kda byvat a auto tiez ma moje. On setrit nepotrebuje, naberie uvery na svoje konicky

estel111

Deniska, presne ako hovoris, co vlastne mozem ocakavat, aku zodpovednost, ak chceme nove, spolocne byvanie a takto sa dobracuje akurat k splacaniu pozuciek. Uz teraz ide na jeho uvery 40% jeho prijmu. Podla mna to partnerka ma vediet.

ANGEL-DEMON

pokial nie ste zobratí nech si robí čo chce... z tohto dovodu si sakra treba zvazit ze koho si zakvačiš na krk...
ked je to na jeho mene,... no a pride o tie peniaze...nech si to plati sam.... tak ako pisala nižšie.. ty ho zo sračiek netahaj... sú jeho...
ale ze byva pod tvojou strechou a nepovazoval za potrebne ta o tom informovat je vrchol drzosti....
ja by som ho vyrazila tiez....

agatakopecna

Ja byť tebou, okamžite by som toho chuja vyhodila z domu!!! Čo si on dovoľuje rozhodnuť sám, bes súhlasu PARTNERKY!!! Si ŽENA a máš minimalne rovnakú cenu ako muž a teda aj právo na spolurozhodovanie, nie nejaká handra, aby tebou to hovädo sprosté opovrhovalo!

dominicka25

a kde ich investoval ked hovoris ze riskantne? Pokial to ma na seba tak nato kasli ale nie ze ho budes zo sraciek vytahovat...

rianaa

a co je na tom? aj moj si zobral a nevesal mi to hned na nos, som sa to pred nedavnom dozvedela a takmer 2nasobok tej sumy co tvoj, mame spolocne byvanie, decko nie a absolutne z toho ziadnu dramu nerobim.. je to jeho zivot, tak to neber tak vazne, pokym to nezobral na teba, resp. nehrozi, ze by si ty musela nieco platit, abo mat na krku exekutora tak sa s tym nezapodievaj

denisaf

takehoto som presne mala... pred dvomi rokmi... a casom som sa podozvedala este dalsie veci... mozes si gratulovat s kym si sa zaplietla... chvalabohu ja som s nim decko nemala... po 3 mesiacoch sme skoncili...