Mám 15 a žiadne prsia :(

Príspevok v téme: Mám 15 a žiadne prsia :(
Petruska687

Ahoj! Už asi od 13 ma trápi ten istý problém: moje prsia. Pred dvoma mesiacmi som mala 15 a nemám proste skoro žiadne prsia (AA). Vždy som si hovorila že mám počkať, že mi určite narastú ale už na to čakám 2 roky a stále nič :( za tie 2 roky sa zvacsili asi iba o centimeter... Menštruácia som dostala prvýkrát presne na nový rok, čiže 1.1.2017. Meriam 173 cm a vážim 52kg. Aj moja mama mi hovorí, že v 15 tam nič nemala ale to si podľa mňa presne nepamatá a určite ich mala aspoň o trošku vacsie nez ja (moja mama ma 80-95B) A v mojej rodine z maminej strany majú všetci normálne prsia. Prosím vás o nejaké rady, či to je vôbec v poriadku a či ste nahoudou aj vy nemali takyto pripad aby ste mi napisali ako to dopadlo. A take veci ze malé prsia sú pekné sú mi na nic kedze ja NEMAM prsia :(

Geddel3

Petruska, ja ako chlap ti mozem zarucene potvrdit, ze na velkosti prs vôbec nezalezi. Napríklad mal som dievca, co nemalo naozaj ziadne. Ale naozaj nic. Mala 36.
Mal som dost partneriek a vôbec mi nezalezalo na tom, ci maju prsia, alebo nie.
Chcem ti len povedat, ze nezufaj, ked ti nenarastu. Ruku na srdce, chcela by si chlapa, ktory ta chce len kvôli tomu, ze mas velke prsia ?
Partner ta ma milovat taku, aka si.

Sarima

Vobec nemusiš zufať menzes si dostala až teraz a prsa ty narastu . Ja som dostala prvy menzes v roku 2013 alebo 2014 (11 alebo 12 rokov ) prsia som nemala ziadne a strašne som vtedy zavidela spolužiacke ze je odomna mladčia a ake ma prsia(ano viem bolo ro ja vekom ) (menzes dostala ovela skor ) o rok na to sa aj mne zacali dost zväčšovať , podla merani v jednom obchode szo spodnim pradlom mi namerali prsia 70-75C (s čoho som bola dosť prekvapena kedze pred rokom ked som dostala prvy menzes som mala A ) stači počkať a hlavne jesť s toho si beru prsia tuk pre rast ak to nepomoze mozes skusit cvicit ale nie cviky na schudnutie!! Ale na posilnenie svalstva (brucho , prsia ) na obchod Play je skvela apka Best booms(ale uz sa tusim neda stiahnut ) alebo skus najlepší zadok (pozri si aj ostatne apky od vyvojarov tej apky :) ) apka by mala byt na zadok no posilnuje brucho aj nohy ja mam od tohto vyvojara stiahnute cvicenie na nohy a zadok a na brucho a som nadmieru spokojna aj moja mama to cvici a vidiet zmeni (len ja na to nemam cas )

Petruska678

Presne tak ako hovorí Aljaska, netuzim mat velke balony ale iba aspon aby som tam konecne nieco mala :/ ale ďakujem vám.

Aljaska

Prečo to mladé dievča súdite, že sa chce niekomu páčiť, že to robí len preto. Panebože tak je mladá a túži byť príťažlivá a páčiť sa aj samej sebe. Neverím, že niekto z vás túži ,,nemať'' prsia. Nevraví, žeby chcela mať vnady ako balony, len o čosi väčšie.
Neboj sa oni sa ti zväčšia. Len teraz si dostala menštruáciu, po čase sa ti kus zväčšia. Ale musíš začať trošku jesť :) Prsia su tvorené tukovým tkanivom, tak samozrejme ked budeš veľmi chudučká, tak ich veľké mať nebudeš.
:)

agatakopecna

A kvôli komu by si chcela mať väčšie prsia ??? No pochybujem, že kvoli sebe, lebo je to nepohodlne. Kvôli chlapom ?! Veď tí nestoja za to, aby si sa trápila. Kašli na nich a ži pre seba, alebo kamarátky.

agatakopecna

A kvôli komu by si chcela mať väčšie prsia ??? No pochybujem, že kvoli sebe, lebo je to nepohodlne. Kvôli chlapom ?! Veď tí nestoja za to, aby si sa trápila. Kašli na nich a ži pre seba, alebo kamarátky.

ANGEL-DEMON

po prve len teraz si dostala krámy , ešte sa ti telo mení,
po druhé tvoja mama rodila , pravdepodobne kojila tak svoje prsia neporovnavaj s tmi jej...
a pravdepodobne to bude aj s ostatnymi zenami vo vasej rodine....
a kedze si pri vyske 173 asi stihla viac nez dost ,.. tak stihle zeny nejake mega balony na hrudi nemaju,...
bud rada ze mozes kludne behávat, sportovat a netahaju ta tam dake 6-ky...

svet sa kolo ceckov nekruti....

ja mam 47 rocnu kamaratku, ktora ma dceru 26 rocnu a obe su ploché" ... a aj kamoska ma 47 stretla sa s nejakymi trapnymi nazormy ze "..preco si nedas silikony.." no ona je uprimne rada ze má male... a s chlapmi tiez nikdy nemala problem... dokonca ju hcu mladí 25 rocní... aj ked len na jednu vec ale... :-D
proste na velkosti prs nezalezi...