Prosim vas potreboval by som pomoc od odbornikov.
Zacal by som tym ze zijem v Irsku. Nemal som ziadne alergie do dnesnej doby. Byval som velmi zdravy clovek. Predtym ako som prisiel do Irska som bol v Abglicku kde som aj pracoval. V praci vypukol svrab. Dali nam masticku malu na to (nazov bol Lyc...) obdrzal som ju ale nenatrel som sa. Pretoze som nevidel nic zvlastne a ziadne zmeny. Pracoval som tam asi tak tyzden v tom svrabe, ale pri kazdom dotyku sme mali pri stenach dezifikacny alkohol. Furt som sa natieral. Potom som prestal pracovat. Este tyzden som tam bol lebo som tam aj zaroven byval. Ale do stiku s nimi som neprisiel. Prisiel som hned do Irska. Osobne si myslim ale aj dufam ze je to alergia. Lebo ked som sem prisiel do Irska. Po urcitom case po fyzickej aktivite ma zacalo svrbiet nehorazne telo az som z toho chytal krce. Poviem priklady. Som pod perinou zakrity telo sa mi zohreje a zacne ma cele telo ako by štipat. Stale viac a viac. Akoby tisic mravcov stale viac a vsade kusalo. Ale akonahle sa odokryjem telo sa ochladi nemam ziadne veci na sebe pokozka sa upokoji. Dalsi priklad. Pomahal som drzat na strope neonovu lampu (ten 1,5m typ) poviete si ved to nic nie je. Tak sa dame do toho. Drzite to. Drzite... Az pride nirmalna vec. Svalova unava. Zacnu sa vam triast ruky ze to neudrzite. Telo sa zacne aj namahat. A vtedy to prislo. Svrbenie celeho tela. Koza sa mi vyhazdala, chytal som krce do celeho tela. Nevedel som co mam robit. Ale ked je telo v klude. Pokozka vyzera fajn. Nic na nej nevidno. Ziadne vyhadzania sa ani podrazdena nie je. Stale si myslim a dufam ze to nie je ten svrab. Pretoze aj tu v domacnosti co som prisiel maju malamuta, sibiskeho haskiho a jackrusla. Tieto dve prve plznu teraz. No neviem. Co som vsetko pozeral hladal na internete co mi moze byt:
1) svrab (hadam dufam nie, lebo som sa aj natrel mastou)
2) alergia (psi, prach,...)
3) limfaticke uzliny
4) pecen
5) prekyslenie tela
Prosim chcem na to prist co najskor. Takto sa mi neda zit. Prosim pomozte mi niekto.