smrt

Príspevok v téme: smrt
spina

Ahojte.Som Timea.Raz keď so bola veľmi mladá,zaplietla som sa s jedným starším chalanom respektive sa doňho zamilovala. Nechala som ho urobiť strašnú vec ktora ma bolela a nepáčila sa mi.Chcela som iba aby bol šťastný a ostal so mnou.Zato som dostala akurát rozchod a urážky,nadávky,výsmechy ,šikanu.Časom sa to zhoršovalo ...ľudí strácam.Všetkých.Zaľúbila som sa do mojej kamarátky,a ta to nezvala a už ma nepozná.Celé sídlisko ma berie za špinavú fľandru.Prečo nikto nechápe ,že som ho milovala?! Žiaden chlapec ma už nedokáže mať rád.Prišiel jeden ,do ktorého som sa zaľúbila,neustále ho irituje ,čo som urobila.Všetci na mňa nadávaju...neustále mi prichádzaju správy-typu kurwa skurwena piča špina vlhká fľandra...ospravelňujem sa ale je to tak...už to nevládzem .Moja rodina o tom vie.Zistili to.Nenávidia ma.Okedy to vedia.Už ma nemajú za rodinu ,ale za nič.Povedali mi ,že už mi neveria.A tak.Snažila som sa o záchranu.Modlidla som sa.Menila som sa.Čokoľvek.Nedokážem to.Nemôžem.Mám strach chodiť po uliciach ,po škole doma. Mama ma bije.Otec je zakysnutý.Sestra vo mňa neverí.Hambí sa za mňa.Nemám priateľov.Nemám nikoho.Možno jednu kamrátku.Prosím..ako to mám vyriešiť..čo mám robiť aby mi dali všetci pokoj?To mám akože umrieť?! Toľko krát som sa snažila ,ale ja stále chcem vedieť čo bude ďalej.Ale nevládzem.Všetci sa mi vyhrážajú.Už aj to,že skončím na vozíku keď sa im dostanem pod ruky...mám strach.Veľký.Nik kto by ma objal a povedal,že ma zachráni :( Tak hľadám pomoc tu. Prosím.Prosím ako človek.Ako žena.Pomôžte mi ! :(

XXI

Kycera,
Obidva nicky XXI aj xxi sú moje. Neprikladal som tomu nejakú dôležitosť či to písať veľkými alebo malými písmenami. Stalo sa že som aj párkrát zabudol zapnúť capslok a napísal som xxi.
Neuvedomil som si že to môže spôsobiť zmätok. Budem odteraz už písať svoj nick vveľkými písmenami.

Kycera

XXI,
kolegyňa má názor, že pod týmito nickmi vystupuje jedna a tá istá osoba. A ja si myslím, že sú to dve rôzne osoby - muži. Napriek tomu, že sa stretli v tej istej téme, s odporúčaním na toho istého kňaza a rovnakými písmenkami vo svojom nicku. Ty máš však všetky písmenká veľké, kým ten druhý malé. Nič som jej nepovedala, spýtala sa a dúfam, že si teraz názor opraví. : )

xxi

Timea, Tiež ťa prosím aby si sa prestala nazývať špinou. Možno sa teraz tak cítiš, ale nie je to pravda. Vo vnútri si pekná, len to v sebe musíš nájsť a rozvíjať. Mimochodom každá špina sa dá vyčistiť aj tá na duši. Začni žiť tak aby si sa necítila tak ako sa nazývaš a budeš sa cítiť lepšie. Na ľudí sa vykašli. Keď uvidia že si sa polepšila aj oni sa inak začnú chovať k tebe. Vieš život nám prináša aj rôzne n´ástrahy. Niet človeka ktorý by nejakej nepodľahol. Niekto menšej niekto horšej. Nikto v Tvojom okolí nie je svätý a nikto ťa nemá právo súdiť.
Sprav prvý krok, potom daľší a daľší akráčaj cestou svojho života najlepšie ako vieš. Aj ked spadneš zodvihni sa a chod dalej. Bojuj ak treba lebo život je aj boj o to svoje miesto na slnku.
Hlavu hore Timea. Za seba ti posielam objatie ktoré ti dá silu aspoň pre začiatok.
Ak by bolo treba tak kňaz Kuffa býva v Žakovciach 30, www.google.sk

Kycera

A prestaň si tak hovoriť aj písať. Si ešte len dieťa a zároveň ľudská bytosť. Odteraz si hovor a píš Timea! Dobre? : )