caute. viete mi niekto poradit nejaky vodeodolny make-up???aby vydrzal dlho vo vode, ked budem pri mori..a tiez aby dobre prekryl pehy a vsetko..dakujem vsetkym:) prosim poradte
makeup..aky?
no tak vybehne par pieh, tiez by som nedavala na seba makeup. to by bol hriech za tie prachy vrazene do dovolenky
JA VIEM, ALE KED NEBUDEM MAT MAKE-UP, TAK BUDEM MAT CELU PEHAVU TVAR....VSETCI SA MA LEN ZLAKNU..STRASNE MA TO TRAPI, A NEVIEM CO MAM ROBIT :-(( LEN VIDEM NA SLNKO BEZ MAKEUPU A HNED KOPEC PIEH..A TO SI NEVIEM PREDSTAVIT CO VO VODE :-((( CO MAM ROBIT?? PROSIIM :-(
No uz ked si zaplatim dovolenku pri mori ..Urcite by som necapala na seba make-up .Plet slnko,voda,minerali a sol ti upravia plet .MAkeupom sa len spotis ,upchaju sa ti pory .Preboha naco ti make-up ???
suhlasim,podla mna pri mori ti ho netreba :) uvidis,plet sa ti po dovolenke pekne vycisti;)
mna do toho nic nie je, ale asi mas plet az taku, ze potrebujes nevyhnutne make-up. ale ak ides k moru tak vies, ze morska voda a vzduch liecia, mozno ti pomozu aj na plet. a urcite sa lepsie aj opalis bez make-upu ako s nim.
Mne netreba nieco extra prekryvat, takze myslim ze kryciu schopnost nema extra. Inac ja som sa s nim nekupala, len som sla po dazdi, a pod tecucou vodou umyvala namake-upovanu tvar(uterak som len jemne pritlacila, nesmies drhnut ani triet), drzal-je vode aj oteru odolny, bohuzial ale neodola koznemu mazu. Neviem ako to bude so slanou vodou.
dakujem:) a fakt sa nezmyva???a dobre kryje??
Perfectwear (Avon)
PROSIM PORADTE :-((