Nedokážem si veriť. Toto je to, čo ma najviac trápi. V minulosti som si prešla veľa sklamania, čo sa týka vzťahov. Najväčším bol prvý môj vzťah.
Najprv opíšem seba.. Som veľmi precitlivena osoba. Všetko si vezmem k srdcu. Dokážem sa uraziť na človeka na veľmi dlhú dobu. Milujem zvieratá a ľúbim milovať. Stále potrebujem mat niekoho pri sebe a rozdávať mu moju lásku. A teraz k veci.. Pred štyrmi rokmi som mala moju prvú lásku. Boli sme spolu dva roky no boli to moje najhoršie a najzbytocnejsie dva roky v živote. Nemohla som ho nechať lebo moja láska k nemu bola tak silná. Škoda že len z mojej strany. On ma mal na háku. Nechodieval za mnou. Videli sme sa raz za dva týždne. A to býval 5minut autom odo mňa. Chodieval na party bezo mňa. Poviete si ved raz za čas si môže ísť. Ale on chodil každý víkend a každý víkend bol opitý. Toto bolo ešte nič. Horšie bolo, keď som s nim cestovala na intrak v spoločnosti jeho retardovanych kamarátov vytiahli vodku a začali chlastat a z jeho úst som celú cestu počúvala len narážky aká som chudá, s veľkým bruchom a malými ceckami a zároveň smiech jeho kamošov. A ja... Ja som bola ticho, uzavretá sama v sebe. A s veľkou chuťou sa tam rozplakať. Plakala som až keď som bola sama. Nikomu som o tom nehovorila... Gól bol, keď mi dával kopačky.. Šla som kvôli nemu na diskotéku a vo vedľajšej dedine bola tiež party. Opýtal sa ma co tam je.. Bola tam nejaká skupina a on ze ide tam. Hovorím mu ze som prišla sem kvôli tebe a on mi, samozrejme pred jeho partiou povedal že tamta skupina bola skôr tu než ja. Odišla som...
Problém je že odvtedy si vo vzťahoch nedokážem veriť. Cítim sa menejcenna. Mala som po tom ešte pár chlapov s ktorými to nevyšlo lebo zakaždým keď sa dali do kontaktu s nejakou známou začala som žiarliť. A žiarliť aj pri terajšom. Žiarlim tak veľmi ze netrpim len ja ale aj on a neviem co mam robiť. Stále keď vidím nejakú krásnu ženu a on sa na ňu pozrie mam chuť sa prepadnúť pod zem a v mojej hlave sa začínajú odohrávať veci. Ako ma podvádza... A nehovorím o tých mojich snoch s jeho ex. Sú strašne... A trápi ma keď chodí niekde von beží mňa. Potom mama zlu náladu. Avšak tento chlapec je najlepší. Milujem ho aj on mňa. Sme spolu stále keď sa dá.. Nonstop...
A tak...
Najviac trpím keď som sama. Zvyknem vyhľadávať samotu... Neviem prečo.. Proste som taká.. Uzavretá.. A tak..
Nedokážem si veriť
dievca zlate ked nebudes mat seba v zivote na prvom mieste ale inych dopadnes velmi zle. Potvory sebecke co myslia len na seba maju najkrajsi zivot. Take co maju chlapa za handru za takymi si idu dolamat nohy.... takze cim skor tym lepsie pre teba zacni sa mat rada a mysliet len na seba... aj ja som to tak spravila a je to hned rozdiel!!!
Myslim ze s tymto ma viacej ludi problem..Mnoho ludi si nevie verit..A je to smutne ale malokedy ludia vedia pomoct
Ja som bol raz s kamarátom na pive. Z ničoho nič zmeravel, zbledol. Pozerám na neho a pýtam sa ho: čo sa to s tebou deje? Je ti zle? Nie. Chceš ísť vracať? Nie. Chceš minerálku? Nie. Tak potom čo?
On na to: je to ešte horšie. Tak čo, do kelu? Už som nevedel, že čo sa ho mám opýtať, tak som sa ho opýtal: pos.al si sa, či kýho frasa!
A on na to: hej. Nestihol som.
čo si tým chcel povedať ,že ho strááášne ľúbim ? .. ano milujem ho ale už nie som ten typ,čo nemôže bez neho žiť ..len žiarlim na každú hlúposť čo ma dosť štve na sebe samej , preto to chcem riešiť nejako ,,
a hm hm neviem kde by mohla byť chyba.. proste s tamtym som si zažila peklo .možno som to mala už v sebe neviem .. ale on to dostal na povrch a neviem sa toho zbaviť ..
hej no viem od vtedy som vlastne drzá . .mojho terajsieho kamarati ked na mna niečo daju .. niečo čo sa mi nepáči začnem byť drzá .. dosť.. čo už aj mne niekedy prekáža ak som takto odmeraná ... ale tak zzas na druhej strane nebudem tolerovať niečo čo sa mi nepači :) .. aspon vedia, že to nemajú robiť nabuduce.. som teraz taka .. chytlavejsia ..ale nedam sa .. co je aj dobre .. ako to napísať.. mam s tým nepekné skusenosti z minulosti a aspon som sa naučila odvrávať .. povedať si svoje ..
ale zas je aj dobre si vediet povedat a zastat sa, poslat druheho aj do teplych krajin. aj ked ho nezmenis. aj to treba. ako to mas s inymi ludmi ? vies sa samej seba zastat trebars aj nejak ostrejsie ?
Ja som si už urobil názor na veľa vecí. Jedno väčšia blbosť než tá druhá. Možno vás ešte pobavím. Nejako už ten zvyšný čas isto zabijem.
vsak ano to je ten problem ze si neveris. ine vyrazy su ze sa nemas rada, nemas k sebe zdravy pozitivny vztah, nevazis si samu seba. ja som chlap ale takych idiotov ako tento co ho opisujes nemam rad. nevedel by som sa s takym kamosit a ist na pivo. nie sme vsetci chlapi rovnaki takze dufam ze nezatrpknes. a nauc sa mat rada zdravym sposobom. nemam na mysli aby si sa brala moc vazne a bola na vsetko hakliva a hadala sa stale, to nie je zdrave tiez, ale ani nedovol aby s tebou niekto jednal ako s handrou. ani vtedy sa nemusis nejak hadat. staci toho cloveka ignorovat aj ked si poplaces ale zachovas si sebauctu a nebudes pokracovat vo vztahu kde si pre druheho hovno.
""problem je že oddvtedy si nedokážem veriť"
tvoj problem vznikol už pred tým... ty si so sebou nechala manipulovat ako s handrou uz pri tom prvom,...
a ze tohto strááášne lubiš...
a kolkych si uz mala...?
predpokladam ze za kazdym si lubila ineho bez problemov..
chyba je inde..
problem je ze ty nevydrzis sama so sebou..
rob so sebou nieco, buduj si sebavedomie... a nerev...
a zajdi za psychologom...