Detinskosť,Pochybovanie o sebe

Príspevok v téme: Detinskosť,Pochybovanie o sebe
ModraObloha

Prajem pekný večer, rád by som sa vás spýtal, na to čo si myslíte o niekom, kto je detinský? Ja mam s týmto problém, a bojím sa že táto vlastnosť sa nepáčí veľa ľudom, mne osobne to ide celkom na nervy ked sa tak správam no neviem ako by som to kontroloval, čo si myslíte o niekom kto sa správa detinsky? Má chalan šancu potom vôbec na vzťah? Neodvrhne ho ta dotyčná osoba keď zistí +- aký je? Píšem o sebe, takže dodám že nepôsobím tak stále ale mam také chvilky kde pôsobím strašne detinsky, inakšie som skôr tichší a uzavretý chalan. Ďalšia vec je, že pochybujem o sebe, mam z veľa veci obavy, nechcem byť taký som bojko alebo strachoput, ako viem si povedať svoje ale, v každej situacií o sebe pochybujem a mam obavy, ma takýto chalan vôbec šancu mať vzťah? Niesom žiaden playboy, ani nejaky alfa samec, no nemám moc sebavedomie, proste som keď sa to vezme z najhoršiej stránky taký zženštilý. Čo mam podla vás robiť? Chcel by som vztah ale keď nechcem byť pre niekoho len prítaž alebo nejak tak. Baby chceli by ste takehoto chalan? určite by ste dali prednosť niekomu inemu že? :) Ďakujem,

0vecka

imho skor to pochybovanie moze byt Problem... ale celkovo zensku si najde kazdy... horsie by to bolo kebyze mas nejaku mentalnu chorobu

tieztotakmam

Mne sa detinskost, hravost, veselost, hocico velmi paci, pre mna je to ocarujuce a vyhladavam to. Kazdemu sa nieco ine paci.

ModraObloha

Ďakujem vám za rady, myslím že obaja ste mi poradili celkom dobre, už len s tým niečo robiť, tento problém sa týka najmä keď sa jedna o baby... strácam sebavedomie, necitím sa vo svojej koži až neprijemne neviem prečo, no a ta moja detinskosť tak to je kategoria sama o sebe.. toto baby asi odpudzuje teda čo?

Ešte by som sa chcel spýtať hocikoho, čo považujú za detinské. Ďakujem.

xlo

Nie všetky ženy uprednostňujú alfa samcov. Sú aj také ktoré vedia oceniť iné dobré vlastnosti ktoré máš. Skús sa zamerať na ne a rozvíjať ich, stavať na nich staneš sa aj sebavedomejším.

Matyo

Sebavedomie je u mužov dosť podstatná vec, bez neho nebudeš mať ženu akú chceš, prácu ako chceš atď, jednoducho silnejší psy sa presadia na tvoj úkor. Je dobré, že si tento svoj nedostatok uvedomuješ a mal by si s tým začať niečo robiť.