Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chrípka,prechladnutie ?

Príspevok v téme: Chrípka,prechladnutie ?
rainbowdash

Zdravím.
CCA pred 3 týždňami som ochorela (teploty nad 38,zvracanie,upchatý nos,kašeľ), začala som užívať FROMILID, teploty ustúpili ale upchatý nos, kašeľ nie. Nakoniec u nás doma, boli chorí všetci a tak sme 6.1, skončili na pohotovosti a s antibiotikami (ďalšími) AMOKYSLAV 1000
samozrejme, že som ležala v posteli..bolo to už lepšie, teda kašeľ ustúpil..brala som aj nejaký sirup.
V stredu som sa začala cítiť trošku zle ale nie tak strašne, no včera to už bolo opäť tak zlé, opäť kašeľ,hlava,nos,teplota + zaľahnuté na ušiach. Dnes som brala poslednú dávku antibiotik. Dnes opäť teplota a strašná bolesť hrudníka ( najmä ta rukoväť a telo hrudnej kosti) a to nie len pri dýchaní.
Máte s tým niekto skúsenosti ??
už mi tie 3 týždne prídu moc :(

Ipsik

Ja som mal tiež "nainštalovanú" tú poslednú verziu chrípky. Tri dni som si dával vitamín C vo zvýšených dávkach a prešlo to. Chrípka je vírus, neviem, či antibiotika sú to pravé orechové...

MatrixLOR

Na taký problém je vynikajúci unikátny sprej MatrixVisum. Určite ho odporúčam vyskúšať. Výsledky su v mnohých prípadoch vynikajúce. Viac info si môžete prečítať tu : www.powermatrixslovensko.sk
prípadne si môžete stihnuť celý katalóg :
www.powermatrixslovensko.sk

rainbowdash

len u mňa ani tie tak tie dutiny ako ten hrudník práve... nemôžem sa pomaly ani hýbať ... hrozne to bolí...a neviem či čakať do pondelka alebo ísť na pohotovosť :(

ANGEL-DEMON

iba 3 tyzdne..?? ja to uz mam 4 mesiace... :-D a najlepsie je ze som koli tomu skoro nepresla vstupnou do práce lebo mam zhorsenie sluchu 10% ... chod na krčne... mozes mat upchate dutiny...
aj ja a zberam uz 2 mesiace :-D ale musim uz ist lebo toto neni dobre...
mam pocit upchateho nosu aj ked volne dycham a ako keby som "rozpravala nosom" tzv huhňavá som.. a niekedy mi pri rozpravani rezonuje v hlave... OTRAS! ja neviem čo sa plagu to je vo vzduchu...

a moj oco a brat su teraz tiez chorí, nebyvam s nimi.. nebola som s nimi v kontakte... su obaja na ATB ze brat nevedel dychat tak sa mu hrdlo zapalilo....