Neviem... ja som smutný lebo existuješ

Príspevok v téme: Neviem... ja som smutný lebo existuješ
Zdenka11

Včera sme tak ležali s priatelom v posteli a pýtal sa na čo myslím. Povedala som, že aj ja som niekedy smutná a on sa spýtal prečo? A ja že lebo je smutný on. Jeho odpoveď strašne bolela mala som pocit že mi pukne srdce...jeho odpoveď bola : ja som smutný lebo existuješ...pýtajú sa ma prečo som stále smutná, poviem že nie som. Alebo prečo som s ním keď ma nemiluje, dokonca nenávidí. Vždy poviem, že ale ja jeho milujem. Napriek všetkým tým nadávkam..nedokážem ho opustiť...proste neviem byť bez neho aj keď sa strašne trápim..

Gima

Pravdepodobne mu vadíš, ked si s ním. ...je smutný, že si pri nom. no na špinavu prácu si mu dobrá. Up
ratovať po ňom.
Ak si vážiš samu seba a máš hrdosť ženy, tak ho nechaj tak. Si mu dobrá len ako slúžka, neskor ťa môže inak vykorisťovať a nedajbože znásilniť. Aký je medzi vami vzťah? Kamarátsky? Vážny? Randíte? Chodíte do kina. Je to platonická láska voči staršiemu mužovi? Očividne ťa zneužíva. Ako sluhu.
Myslím, že máš naviac ako stráviť čas s ním.

lilipop

Zdenka kolko mas rokou?nevazis si samu seba!a to dieta je kde ,ked ju mas v opatere?ak je tu to pravda ,ako pises....tak nebud s takym chlapom...nezi zivotaky zit nechces...tyras samu seba,neponizuj sa...na gastre som bola aj ja sama na hadicu...zvladla som to.Ty sa hlavne postav na vlastne ,nebud sprostou ...budes si to vycitat raz....ma ta za sluzku...a ake chyby si urobila?

Zdenka11

včera mi písal, nech prídem upratať a potom mám vypadnúť, len som behala po lekároch a nestihla som ho kým bol doma a ja som nemala klúče lebo mi ich už zobral...tak prišiel brat a jeho frajerka tak sme šli na kávu...a vyčítal mi to...že po kávach mám kedy chodiť ale prísť upratať nie...bola som na vyšetreniach a on ani so mnou nešiel lebo nechcel lebo ho nezaujímam a strašne mi to bolo lúto, bola som na gastre dávali mi hadičku a on tam nebol...rodičia sú alkoholici, mám malú sestru v náhradnej starostlivosti...asi to nezvládam už...

Zdenka11

keby to bolo take jednoduche..spravila som vela chyb, tak viem že si to niekedy zaslužim.. aj to keď mi povie, že mam skapať, keď ma nepustil nanpostel a ležala som na zemi...keď povie že som nikto...

Najčítanejšie články