kto ma psychicky problem

Ipsilon

Áno, je to nejak tak, keď sedíš doma, tak to nie je dobré a keď vyjdeš vonku, tak ťa takmer všetci ohovárajú a titulujú, ako sa len dá. Že človek by sa mal stretávať iba s tými kvázi "správnymi" ľuďmi, ktorí nemajú zmysel pre humor a ktorí ti na počkanie spravia analýzu kadečoho, čo ma asi tak zaujíma ako Japoncov náš hrubý domáci produkt. Ja osobne poznám vo svojom okolí len jedného človeka, ktorý podľa mňa netrpí žiadnou psychickou poruchou. Zostal však bez práce, tak aj na neho to isto časom "príde". Škoda, že som bol až tak dobre informovaný...... Lepšie je nič nevedieť.

ANGEL-DEMON

kazdy psycholog ktory chce reálne cloveku pomoct ti povie, ze to ze ty sa izolujes ti teda s tvojim zdravotnym stavom nepomoze...
je to tazke prekonať sa a ísť ale je to sto krát lepsie ako sediet medzi 4 stenami a lutovat sa... lebo si na tu samotu zvyknes a potom mas problem aj smeti vyniest.... najlepsie je ist medzi ludí.. a pokial mas kamosov ktorí ta von tahaju je to super... mal/a by si byt rad/a!
proste cim castejsie byt medzi ludmi...

filetka

hrom , ten kto trpí psychickým ochorením, tak zdravý ťa nikdy nepochopí, môžeš mu rozprávať koľko chceš o sebe , môže si ťa len vypočuť , ale ti nepomôže , to je môj názor .

Ipsilon

Toto už nie je normálne. Z tej zimy mi asi pomrzli všetky moje obľúbené pavúky, ktoré som mal v izbe, o ktoré som sa stále pekne staral, kŕmil ich. Nikdy neboli zlé, ani muche by neublížili. Ešte včera mi hovorili riekanku, že: sedíme tu v kožuchu, nemáme chuť na muchu. Nechám si aspoň tú pavučinu ako jednu z pekných spomienok na ne.

jaaa23

tvarim sa ze sa nic nedeje ze nezvoni zvoncek ani telefon a oni casom prestanu chodit....ale moc si odomna neber priklad....

Ipsilon

Tak by som naň pozeral ako hrom na dub. Tých kandidátov na diagnózu je aj tak viac ako hovoria štatistiky, ale oni sú našťastie podľa svojho úsudku zdraví a v žiadnom prípade nemajú problém s alkoholom.