Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krv v stolici 3 dni

Príspevok v téme: Krv v stolici 3 dni
IvankoIvanko

Dobry den, posledne tri dni pozorujem krv v stolici. Je to vzdy az na konci. Mam 30 rokov, nefajcim, pijem ojedinele, lieky neuizvam ziadne (pocas pelovej sezony Zodac na alergiu), kavy vypijem jednu denne. Bezne ranajkujem, obedujem, olovrantujem aj veceriam, normalne jedla, ziadne prehnane solenie, nic pikantne, nic koreniste. Jedevam pecivo, polievke, zeleninu, ryby a aj maso, viacmenej vsetko. Vyhybam sa mastnemu jednu.

Pred 3 rokmi som bol na gastro na hadicku cez ust, v crevach som mal zo 3 polypy, tie boli vystiknute, inak vsetko okej. Mal som obcas problemy s mastnym jedlom, najma mastne maso mi robilo tazkosti a na vracanie. Uz sa mastnemu masu vyhybam. Inak vysledky ok. Nedavno som bol ba preventivnej prehliadke - krv, biochemia, tam uplne vsetko ok. Hematokrit 0.49 (49), hemoglobin cca 165, AP/ANP na vysokej urovni (amatersky sportovec), tlak 122 na 80. Proste cisto z lekarskeho hladiska absolutne bez pripomienok.

Avsak posledne tri dni mam krv na konci stolice, neviem si to nicim vysvetlit. Jedevam standardne, nemal som ani nic extra, ani ziadnu kost co by mohla prepichnut crevo, ani nic ine. Vobec nic ma nenapada co by som netradicne mojol zjest, ak by to teda mohlo byt z jedla. Pijem prevazne cistu vody, rozne znacky mineralok, ovocny nesladeny caj, omzriedkavo mlieko. Hnacku nemam, stolicu mam normalnu - niekedy husta, niekedy mierne redsia.

Napada niekoho cim to moze byt sposobene? Mam pocit, ze to trva uz moc dlho a asi by bolo lepsie navstivit odborneho lekara. Alebo?

Dakujem

Anonym111

Mozu to byt tie hemeroidy v prvom stadiu, ale aj tak radsej treba ist k doktorovi, ked to stale krvaca. Aby to pripadne aj neprerastlo do dalsieho stadia, vtedy to uz zvykne robit vacsie problemy.

IvankoIvanko

Bolesti brucha ani kakaca nemam. Citim sa uplne normalne, ziadne priznaky nicoho. Krv je taka normalna cervena, nie je vobec tmava, proste normalna cervena farba ako ked sa clovek poreze. Dnes sa to opakovalo, takze stvrty den po sebe.

Anonym11

Podla popisu sa moze zdat, ze ide o hemoroidy, mas aj nejaku bolest? Ta krv je jasno cervena? Urcite by si mal ist k doktorovi.