Kamarát mi pomáha až moc...

Príspevok v téme: Kamarát mi pomáha až moc...
ToNeries

Mám kamaráta z práce. Je to môj nadriadený. Skamarátili sme sa asi tak pred necelým mesiacom, predtým sme sa vôbec nebavili, ba priam som mala problém s ním riešiť čo i len veci týkajúce sa práce. Bol mi skrátka strašne nesympatický a on ako som sa od neho dozvedela si o mne myslel, že som namyslená **** . Teda až pokiaľ nemal narodky a nepilo sa v práci. Samozrejme sa prelomili lady a začali sme sa rozprávať uvolnenejšie. Zistili sme, že si rozumieme. Od tej chvíle sa bavíme už stále. Neviem to opísať, ale mám pocit ako by som ho poznala dlhé roky.
Stretávame sa aj mimo prácu a tu začína ten problém. S veľa vecami som sa mu zverila, vlastne aj on mne. Obaja máme problémy rôznych typov a vzájomne si dávame rady, nejaké povzbudenie a hlavne vypočutie. Lenže on mi pomáha aj vo finančnej oblasti a to bez toho, aby som ho o to žiadala. Naopak nesúhlasím, nechcem to prijať a on ma vždy nejako donúti si to vziať . Stále mi objednáva do práce pizzu, kupuje mi sladkosti,cigarety, pokazil sa mi telefón tak on mi kúpil telefón, brat ma vyhodil zo spoločného podnájmu tak on mi zohnal nový podnájom a zaplatil za mňa kauciu, požičal mi svoje auto na dlhšiu dobu, pretože mu vzali vodičák a on aj tak jazdiť nemôže (podotýkam, že to rozhodne nie je lacné auto ) ....
Ak Vás zaujíma tak nie, nič som s ním nemala, nedala som mu ani najmenšiu šancu na nás dvoch, dokonca som s ním riešila ako mi prednedávnom zlomil srdce jeden náš kolega z práce a hovorila som mu aj to ako ho stále ľúbim. Viem síce, že tomuto kamarátovi sa páčim a páčila som sa už dávno, ale vie, že s ním nikdy nebudem. Je tu možnosť, že mi takto pomáha z čistého úmyslu ? Z kamarátstva ? Z lútosti ? Čo ak ma jedného dňa postaví pred hotovú vec a povie mi Áno alebo Nie ? ...Čo musí chlap cítiť, aby to to pre ženu urobil ? Som zlatokopka keď som to od neho prijala ?

BTW : Pre objasnenie ja mám 21 rokov a on 26. A rada by som s ním bola , bol pri to pre mňa ideálny partner do života, ale skrátka tam niesú také city ako by som potrebovala alebo chcela, nepriťahuje ma ako chlap vôbec, nechcem pôsobiť povrchne keď mi pomaly modré z neba znesie a ja myslím len na vzhľad, lenže to k láske a vzťahu treba ! Potrebujete sa zalúbiť aj fyzicky.....

Buki

Nik ti neporadi. Sitiacia sa neda opysat, to co hovoris je len tvoj nazor a tvoje postrehy a co vsetko povedane nebolo.... Ale ked ste taky dobry kamarati tak by sa ho na to mala v slabej chvili opytat. Najlepsie po alkohole.

Bubliii

Mno.. podľa mňa si ťa namotáva a asi ťa chce zlomiť na sex, alebo na vzťah (skôr to prvé asi..). Šak keď ti to je nepríjemné, pokecaj si s ním a dary neprijímaj. Ale vzťahy v práci sú vždy rizikové, väčšinou to nevýjde a potom si s tým človekom v dennom kontakte.. brr

hehe1

povedz mi, ako si moze jedna normalna zena nechat kupovat telefon, platit najom od cudzieho cloveka? no pokial ten chlap nieje samaritan, tak je jasne, ze bude ocakavat nieco viac, lebo penazne dary si prijala, tak caka minimalne zasun

ty niesi zlatokopka, ty si este nieco ovela horsie, lebo zlatokopky aspon za peniaze tym chlapom daju, ty ani to

a ze nejako ma donuti si to vziat :D mna ebne :D a co ak ma postavi pred hotovu vec, ci ano, ci nie?
sa bojis, ze nebudu darceky, co ?