Kamarát mi pomáha až moc...

Príspevok v téme: Kamarát mi pomáha až moc...
ToNeries

Mám kamaráta z práce. Je to môj nadriadený. Skamarátili sme sa asi tak pred necelým mesiacom, predtým sme sa vôbec nebavili, ba priam som mala problém s ním riešiť čo i len veci týkajúce sa práce. Bol mi skrátka strašne nesympatický a on ako som sa od neho dozvedela si o mne myslel, že som namyslená **** . Teda až pokiaľ nemal narodky a nepilo sa v práci. Samozrejme sa prelomili lady a začali sme sa rozprávať uvolnenejšie. Zistili sme, že si rozumieme. Od tej chvíle sa bavíme už stále. Neviem to opísať, ale mám pocit ako by som ho poznala dlhé roky.
Stretávame sa aj mimo prácu a tu začína ten problém. S veľa vecami som sa mu zverila, vlastne aj on mne. Obaja máme problémy rôznych typov a vzájomne si dávame rady, nejaké povzbudenie a hlavne vypočutie. Lenže on mi pomáha aj vo finančnej oblasti a to bez toho, aby som ho o to žiadala. Naopak nesúhlasím, nechcem to prijať a on ma vždy nejako donúti si to vziať . Stále mi objednáva do práce pizzu, kupuje mi sladkosti,cigarety, pokazil sa mi telefón tak on mi kúpil telefón, brat ma vyhodil zo spoločného podnájmu tak on mi zohnal nový podnájom a zaplatil za mňa kauciu, požičal mi svoje auto na dlhšiu dobu, pretože mu vzali vodičák a on aj tak jazdiť nemôže (podotýkam, že to rozhodne nie je lacné auto ) ....
Ak Vás zaujíma tak nie, nič som s ním nemala, nedala som mu ani najmenšiu šancu na nás dvoch, dokonca som s ním riešila ako mi prednedávnom zlomil srdce jeden náš kolega z práce a hovorila som mu aj to ako ho stále ľúbim. Viem síce, že tomuto kamarátovi sa páčim a páčila som sa už dávno, ale vie, že s ním nikdy nebudem. Je tu možnosť, že mi takto pomáha z čistého úmyslu ? Z kamarátstva ? Z lútosti ? Čo ak ma jedného dňa postaví pred hotovú vec a povie mi Áno alebo Nie ? ...Čo musí chlap cítiť, aby to to pre ženu urobil ? Som zlatokopka keď som to od neho prijala ?

BTW : Pre objasnenie ja mám 21 rokov a on 26. A rada by som s ním bola , bol pri to pre mňa ideálny partner do života, ale skrátka tam niesú také city ako by som potrebovala alebo chcela, nepriťahuje ma ako chlap vôbec, nechcem pôsobiť povrchne keď mi pomaly modré z neba znesie a ja myslím len na vzhľad, lenže to k láske a vzťahu treba ! Potrebujete sa zalúbiť aj fyzicky.....

zakys111

tu máš niečo a preštuduj si to ako sa správa muž ak má o ženu záujem. Ak robí opak toho čo je popísané v článku nemiluje ju. Jasné?!
www.google.sk

Qiudo31

Koťe,
no ako tu podomnou už napísali len tak pre nič za nič ti nepomáha. Si v tom až po uši a nemáš myslím na výber len s ním niečo začať. On to totiž čaká. Teraz si ty narade. Muž nepomáha len tak z ničoho nič žene lebo je žena. Pomáha jej ak ju miluje a chce aby aj ona jeho.
Takže či sa ti to páči alebo nie, musíš sa rozhodnúť či mu dáš jasne najavo že "ruky breč" alebo "áno idem do toho"

tweetie

Tiez si nemyslim, ze to robi cisto len z kamaratstva. Skoda, ze k nemu necitis nic po fyzickej stranke (mozno sa casom namotas. Mne sa to raz podarilo namotat sa na cloveka, kt. ma zo zaciatku fyzicky vobec nepritahoval, ale povahovo po lepsom spoznani sa, bol fakt super, a proste som sa zalubila). Fakt skoda, lebo ako sa tu vyjadrila Pravda999, je skvele, ze sa stara. V porovnani s typmi, kt. nie su ochotni priatelke kupit na narodeniny ani kvetinu, alebo este horsie, kt. ocakavaju od zeny, ze im bude platit ich vydavky, tak mozes byt len rada, ze poznas prave chlapa s takouto povahou (i ked uznavam, ze tie dary a pomoc (o kt. pises) su uz neprimerane, kedze nie ste spolu. Ja by som na take nieco nepristupila. Ale tak ja som typ, ze i na rande si svoje vydavky, dokial toho dotycneho nepovazujem za uz blizkeho cloveka, radsej zaplatim sama. Asi preto si potom niektori cvoci myslia, ze vsak preco nevyskusat byt zlatokopom :). No nic.).
A ci si zlatokopka? :)
Pred par rokmi by som ti povedala, ze ano - jednoznacne. Ale zasa poznam par znamych, kt. tiez pouzivaju rozne "triky" na chlapov, a v pohode vyuzivaju takuto chlapsku pomoc, pricom pri diskusii so znamymi som sa dozvedela, ze ony su len mile a priatelske a o nic zle nejde, cize dokial to vies spravne prezentovat, tak za zlatokopku ta nik nemusi povazovat. Len to musis mat potom bud idealny vzhlad alebo taku povahu (idealne kombinaciu vzhladu a spravnej povahy na dnesnu dobu), ze ludia okolo teba su z teba uplne hotovi a neriesia, ci si alebo nie si zlatokopka :).
Ale ja byt tebou, ked s nim nechces nic riesit, tak by som taketo dary neprijimala.

celebrita FB

Ten bude chcieť od teba buď vzťah, alebo sex bez vzťahu. Ináč by ti peniaze nestrkal. Keď neprístúpiš na jednu z týchto dvoch podmienok (vzťah/sex bez vzťahu), tak bude veľmi sklamaný a nebude si ťa vedieť zaradiť. Už si sa do toho priveľmi zamotala tým, že si začala od neho prijímať dary. Keď si nechcela od neho ani vzťah, ani kamarátstvo s výhodami, nemala si si nechať takto pomáhať. Mala si si pomôcť sama tým, že vypadneš za prácou do zahraničia. Tým by si si svoje finančné problémy vyriešila sama a aj by stúpla hodnota tvojej osobnosti v tvojich vlastných očiach. Teraz už nemáš na výber a keď nechceš pred ním, ale aj pred svetom vyzerať ako úplný debil, tak ti iné nezostáva, len na otázku: "Chceš byť moja frajerka?" Odpovedať:"Áno.

pravda999

toho chlapa ber...lebo laska je zdradna...aj ja som si myslela ze potrebujem byt zalubena az po usi a akurat ma vyuzil a odkopol moja ,,velka laska,, dnes ked uz som starsia viem ze do normalneho vztahu treba chlapa co sa vyslovene postara... ja keby najdem takeho ako tvoj nadriadeny a tak sa o mna stara uz ho nepustim... mozno to znie sproste ale dnesna doba je fest tazka a z lasky skutocne nevyzijes... pochadzam totiz zo skromnych pomerov a najhorsie co moze byt je fakt nemat peniaze.... moja matka tiez potrebovala byt .. zalubena,, tak si vzala nasho otca alkoholika lebo ,,laska,, a akurat nam spravil zo zivota peklo a nemali sme castokrat ani co do ust... never slepo na lasku... ta funguje mozno v telenovelach... ale zivot je iny...je vidiet ze mas len 21

bombavikend

Podla mna ked nie je gay ti len tak pre nic za nic nepomaha asi sa mu pacis a je to od teba dost skarede ze si to vsetko prijala a pritom je to pre teba iba spongia ktoru vyzmykas a zahodis take zeny ako si ty su premna odpad spolocnosti.

Michalos29

dievca zlate jaaaaaj vsak toto je laska z jaho strany, ma ta rad a takto sa to prejavuje. U muza je prava laska ak ju dokazuje cinmi nie slubmi a recami ale cinmi s velkym C !
takeho muza len tak nenajdes, drz sa ho, lubi ta a takto ti to dokazuje :-)

ANGEL-DEMON

ja neviem ako ti môže nanutit niečo čo nechceš...si nesvojprávna?!
priložil ti pištol k hlave a pod nátlakom si musela prijať peniaze...?
ked rázne poviem že niečo nechcem tak to nechcem!!!
a ten dotyčný sa môže aj posr*a*ť