Zdravim, mam otazku ktora uz v nazve temy je. Moja starsia segra chodi na vysoku. Neskutocne mi lezu na nervy jej kamaratky a spoluziacky. Tak ako moja segra su pojasene, hlucne, neskutocne ukecane, rozmaznane a maju uskiekane hlasy.
Vzdy ked sa k nam dovalia ma ide rozdrapit. Chodia k nam casto kedze mame dom tak sa maju kde rozvalovat. Rodicia su maloco doma a ona si ich vlaci domov skoro kazdy druhy den. Tie ich debilne nezmyselne dialogy musim pocuvat. Take stupidne baby neznasam. Nevedia o nicom kvakat len o muzoch, kozmetike, kadernickach, pedikerkach, dietach, ktora ako chudne a diety drzi, mejkape, obleceni a detoch kedze niektore z nich uz maju decka.
Ked mozem idem prec ale zase mam taku pracu ze musim ju aj robit doma a nemozem stale pre tie slepice utekat niekam. Uz som sa aj parkrat pohadal s nou nech si ich vodi niekam inam do kaviarne ale kde ale nepomohlo. Samozrejme rodicia jej daju za pravdu ved je ich milacik. Poviete si ze sa mam odstahovat. Nie este nemozem lebo nemam dost nasetrene. A kedze otec nieje na tom najlepsie musim pomahat okolo domu.
Je pravda co je v nazve temy lebo si inak neviem vysvetlit preco moja segra musi mat vzdy za kamaratky take stupidne husy ukvakane a rozmaznane. Keby ste ich poculi tiez by vas rozbolela hlavy a jezili by sa vam vlasy na hlave.
Dakujem budem citat .... pripadne reagovat.
Vrana k vrane sadá... rovný rovného si hľadá ?
Bracha to niesu vrany ale rovno slepice, o takych pi*ovinach len sliepky vedia kotkodakat.
ano je to tak rovny rovneho hlada. Urcite by tvoja segra s nejakou inteligentnejsiou spolocnu rec nenasla.. tomu ver.
len same kot kot kotkodak z izby ide ze? :-D
sasdq, to su nejake starsie, aj s detmi, zrejme socialna praca popri robote
Mužský a ženský svet je rozdielny, ženy riešia vzťahy, svoje telo, deti to stále dokola. Môžeš zo seba robiť bráchu magora, alebo ak sa dá, tak sa niekde zavrieť a nasadiť si slúchadlá. Ono to postupne prejde, prvé roky na VŠ sú také kamarátke, potom sa začnú párovať, nájdu si brigády, atď. a na takéto stretávky nebude toľko času.
A co ked ti vadia ich povahy ? Nie su to tvoje manzelky.
Ked nechces, aby ich sestra pozyvala domov, skus jej to rozumne vysvetlit. Ked si neda povedat, mas vela moznosti, ako sestra sama nebude chciet, aby ku vam uz chodili.
Napr.
- nechas doma neskutocny bordel a sestre to bude trapne,
- alebo sa zacnes velmi kamaratit s tymi dievcatami. Tak familiarne - povies im, ci nechcu sex, grupak, fajku... proste urobis zo seba otravneho burana.
- budes mat rozne viaczmyselne narazky, nadrzane pohlady na nich atd.
- alebo budes do nich rypat. Baba ma povedzme 20 rokov a povies jej: tebe to dnes pristane, na 35 vyzeras dobre.
- alebo rozhadas sestru s kamoskami - ked dojdu zahlasis: "uz su tie kravy tu ? Prisla aj ta rozkysnuta s velkym zadkom ? atd"
Uvidis, v takejto atmosfere bude sestricka este rada, ze ich nebude vlacit domov :-D
Niekedy si sadne aj jastrab k vrabcovi alebo sova k vrane. U ľudí je to pestrejšie.
A čo sa týka tvojej sestry. Keď sa bavia, nech sa bavia. Hádam všetko nemôže byť až také zlé na tomto svete, keď kedysi ktosi na začiatku povedal: a bolo to dobré...