Brávate kolegov do práce autom?

Príspevok v téme: Brávate kolegov do práce autom?
Simon865

Ahoj chcem sa spýtať brávate každodenne svojich kolegov do práce? Dávajú Vám aj na benzín? Osobná skúsenosť z bývalej roboty: Neviem či len v mojom aute alebo to robia aj vo svojom búchali mi silno dverami, vždy som mal vzadu zakopané sedačky a každý druhý týždeň musel chodiť na vysavač. Niektorý mi sem tam dali nejaké to € na benzín no iných to ani len nenapadlo brali to ako samozrejmosť... Preto som si povedal že v novej práci už nikoho do auta brávať nebudem a radšej budem chodiť sám. Nedávno sa mi stalo že sa ma kolega pýta či by som ho nebrával do práce a z práce tak som mu povedal narovinu že už nikoho neberiem že s tým nemám dobré skúsenosti. Pochopil to ale cítil som sa divne no... Rád pomôžem ale zdá sa mi že potom človeka začnú zneužívať a nechovajú sa tak ako by sa mali. Ja mám auťák na úver a vážim si to pretože sa na tie splátky nadriem. Len ma zaujíma ako sú na tom ostatný či majú podobné skúsenosti alebo ako :D dík

Simon865

0vecka dík za názor no máš pravdu neviem lebo som taká mäkká povaha je to moja chyba no :( proste je mi to blbé hovoriť dospelému človeku že nemá búchať ako na maštali zas nechcem aby sa urazili alebo že je normálne keď mi dajú aspoň niečo na benzín myslím že by ich to malo samo napadnúť ale zjavne veľa ľudí to berie ako samozrejmosť že však idem do práce jedným smerom tak sa zvezú zadarmo a extra kamarát niesom s nikým normálny kolega čo sa pozdraví a prehodí dve tri vety žiadne extra kamarátstvo... Budem sa držať mojho hesla že budem chodiť radšej sám nech už si myslí každý čo chce... Len som chcel vedieť či máte aj ostatný takúto skúsenosť alebo máte "normálnych kolegov" ... :D

0vecka

a to im nevies povedat? hej fero este raz mi jebnes tymi dverami a ides Peso. popripade si pozri topanky a povedz ze s tymi topankami ich neberies... a benzin by som si teda tiez nechal preplatit ak by to neboli dobri kamarati...amortizacia plus benzin delene pocet ludi v aute ak si dobrak ak ne tak delene pocet ludi v aute-1