Priateľova mamka bude mať 50 rokov, som pozvaná na oslavu a neviem čo jej kúpiť. Chcela by som niečo také univerzálne čím nič nepokazím. Čas sa mi už kráti a ja nemám žiadne nápady. S priateľom ešte nie sme spolu ani rok, jeho mamku síce poznám ale nie dosť na toľko aby som jej vedela vybrať darček.
Pýtala som sa aj priateľa a ten tiež nevie, on jej vždy kupuje len nejaký kvet a podobne ale na takéto okrúhle narodeniny by sa hodilo asi niečo výnimočnejšie.
Darček pre priateľovu mamu
Skús sa inšpirovať nejakými článkami na nete. Je toho kopa, toto je celkom zaujímavé www.kodino.com a možno by sa dalo z toho niečo vybrať, aj keď je to vianočný výber.
fakt :D
Loj - tato tema je este z roku 2017. Fakt si nemyslim, ze autor vobec este pamäta, ze to tu zalozil. To len reklamny troll zase vytiahol staru temu.
Vazu jej kup alebo nejaku deooracnu drobnost do izby
Kozmetiku nemusis odhadnut jej vkus
Tak to si zuzulienka vela tvorivosti v sebe nenasla ... Do kozmetickych kaziet sa zvykne balit inak nepredajny tovar.
ja som svojej svokre dala kozmetickú kazetu nivea z notina a bola nadšená (:
ja by som jej dala kozmeticky balicek... ten potesi kazdu zenu
darcekovy poukaz na nejaku masaz/wellnes? myslim ze sperky atd sa nehodia, kedze s jej synom nie si este ani rok, takze sa tak dobre nepoznate.