nevyzrety partner

Príspevok v téme: nevyzrety partner
Kikaaa

Začnem hneď zpriama. Môj priateľ sa chová ako veľké decko. Napriek tomu, že je to dospelý človek, má 35rokov, žije sám, má dobrú prácu. Vo vzťahu je ako dieťa. Nemá veľa vzťahových skúseností, a ja v tomto zohrávam rolu, že sa ho to snažím naučiť. Bežné partnerské veci. Sme spolu rok, čo nie je síce dlho, ale ani krátko na to, aby si všimol, že má partnerku. Snažím sa mu všetko logicky vysvetliť, ale zbytočne. Ja ho nechcem vychovávať, ale usmerňovať, lebo jeho správanie je častokrát také, že z toho cítim, ako keby o ten vzťah nestál. Niekam odíde a nepovie. Keď sa spýtam, že prečo, odpoveď je, že nemal potrebu, ale týždeň predtým sme sa na túto tému bavili a povedal, že to robiť nebude. No a kamaráti, to je ďalšia kapitola. Vždy sú na prvom mieste. Pritom nie sú problém oni, ale on. Všetci majú partnerky, ale len ja mám tú výsadu jeho správania sa voči mne, ako keby som ňou nebola. Vysvetľovanie, že vzťah je o kompromisoch, no to môžem rozprávať. Vlastne všetky moje dialógy končia rovnako.
Ja už som z toho unavená. A pritom má x iných vlastností, ktoré na ňom oceňujem, len sa v tomto správaní strácajú.

gloria estefan

Veru nezmeni. Maminka mu operie, navari, s kamosmi sa ozerie a zenu potrebuje len aby cundre za sex platit nemusel. Ziadny vztah, on nevie, co to je a nikdy vediet nebude. Ty si nic len pich a ked maminka zomrie budes pich a sluzka.

denisaf

vies taky stary mladenci su do vztahu bohuzial uplne nevhodny... boli dlho slobodny mali svoj rezim a zrazu maju frajerku... ja som mala takeho isteho mal 34 a chcel aj po planovanej svadbe ostat byvat u rodicov lebo maminka ho potrebuje.... nezmeni sa...

0vecka

no ja to vidim tak ze bud ho budes vychovavat alebo si najdes nieco ine. inak toto je normalne pre niektorych v prvych mesiacoch kym si zvyknu ale poroku by mu zu malo byt jasne ze je zadany a teda su tam aj nejake povinnosti typu aspon povedat ze niekam ide.

da-nielka

akoze on ma na prvom mieste kamaratov a ty si este stale s nim? to vazne? a cakas, ze jedneho dna sa zmeni? ver mi, ze sa NIE, radsej rychlo utec od takeho, len sa zbytocne trapit budes... este ti spravi decko a co potom? on si bude chodit kade tade, ani ti len nepovie kam ide, lebo nema potrebu ti daco hovorit, kedze o teba nestoji, ma ta len na vytrasenie a ty budes doma sediet s deckom..

ANGEL-DEMON

ja neviem na základe čoho si daktoré vyberajú svojich partnerov...?!
...koli pekným očiam...? či koli čomu..?
kto ti kázal ísť do vzťahu s nevyzretým...
nie je ti divné že má 35 rokov a ešte nemal vzťah...?

tomik_90

0vecka ma pravdu, nie je to tym, ze by bol nevyzrety, chova sa tak lebo nie si pre neho dost dolezita, radsej si najdi chlapa, pre ktoreho dolezita budes

purpleee

ahoj, nechcem ta teraz sklamat, ani ti hovorit, co mas robit.. poviem ti len moju skusenost, lebo som sa v tom co pises, uplne nasla... par rokov dozadu som tiez chodila s chlapom, mal 27 a choval sa uplne rovnako ako ten tvoj, tiez som mala niekedy z jeho spravania pocit, ze sa chova akoby o vztah ani nestal, ale utesovala som sa tym, ze je to jeho prvy vazny vztah, tak nevie co a ako... ale opak bol pravdou, chlap, ked svoju partnerku uprimne lubi, tak sa nechova ako decko, netreba ho ucit, co a ako, lebo to robi sam od seba, preto, ze to tak citi... ak to tak neciti, tak to tak nerobi a nie je to tym, ze nevie co ma robit vo vztahu alebo ako sa spravat... so mnou sa tento partner rozisiel po asi 1,5 roku len tak zo dna na den s tym, ze on ma vlastne nelubi, ma ma rad, ale ze nie je to laska a tak to nema zmysel dalej natahovat... tak by bolo mozno lepsie nechat ho tak aj ked chapem, ze to je velmi tazke urobit, ak ho ty lubis...

0vecka

imho bol dlho sam zvykol si na to a niesi az taka dolezita aby menil zvoje zazite vyky. zlozvyk je zelezna kosela ako sa hovori.