pomoc s nastavenim behu

Príspevok v téme: pomoc s nastavenim behu
peto1980

Ahojte. Zacal som behat pre zlepsenie kondicie. Kupil som si FR25 s pulzmetrom a na roznych forach je uvedene ze maximalna tepova,cize pulzova, frekvencia sa vypocita so vzorca 220-vek. Mne to vychadza na 183. Cize optimalna frekvencia pre mna by mala byt od 110 do 147. Pri prvom behu kde som v klude vladal priemernym tempom 7 minut na kilometer som mal priemerny tep 185. Ak sa mam riadit tepom od 110 do 147 tak to sa mozem zrovna len prechadzat.

peto1980

nie je to blbost. cital som nespocetne mnozstvo for a clankov a vsade uvadzaju to iste. Maximalna pulzova frenkvecia sa vypocitava so vzorca 220-vek. a potom mas pulzove zony podla % ktore sa odvijaju od tvojej maximalnej tepovej frekvencie.

peto1980

nie je to blbost. cital som nespocetne mnozstvo for a clankov a vsade uvadzaju to iste. Maximalna pulzova frenkvecia sa vypocitava so vzorca 220-vek. a potom mas pulzove zony podla % ktore sa odvijaju od tvojej maximalnej tepovej frekvencie.

peto1980