Ahojte. Zacal som behat pre zlepsenie kondicie. Kupil som si FR25 s pulzmetrom a na roznych forach je uvedene ze maximalna tepova,cize pulzova, frekvencia sa vypocita so vzorca 220-vek. Mne to vychadza na 183. Cize optimalna frekvencia pre mna by mala byt od 110 do 147. Pri prvom behu kde som v klude vladal priemernym tempom 7 minut na kilometer som mal priemerny tep 185. Ak sa mam riadit tepom od 110 do 147 tak to sa mozem zrovna len prechadzat.
pomoc s nastavenim behu
nie je to blbost. cital som nespocetne mnozstvo for a clankov a vsade uvadzaju to iste. Maximalna pulzova frenkvecia sa vypocitava so vzorca 220-vek. a potom mas pulzove zony podla % ktore sa odvijaju od tvojej maximalnej tepovej frekvencie.
nie je to blbost. cital som nespocetne mnozstvo for a clankov a vsade uvadzaju to iste. Maximalna pulzova frenkvecia sa vypocitava so vzorca 220-vek. a potom mas pulzove zony podla % ktore sa odvijaju od tvojej maximalnej tepovej frekvencie.
A nie je to nejaka blbost?Skus si to este raz nejako nastudovat, lebo ved prechadzat ti nepomoze