Odstránenie tetovania - vaše skúsenosti

Príspevok v téme: Odstránenie tetovania - vaše skúsenosti
Liliane

Ahojte, už dlhšiu dobu zvažujem odstránenie mojich tetovaní. Hľadám ľudí ktorí majú skúsenosti. Dá sa vôbec tetovanie odstrániť úplne? Tie metódy Rejuvi a Skinial zrejme zanikli, ale vraj je v zahraničí na trhu nový laser PicoSure. Tak neviem či sa oplatí počkať kým to nepríde na Slovensko...

Kiku

Táto téma aj mna veľmi zaujíma...:) tiež guglim už pár rokov, stále čakám nejaké nové informácie a nič... o picosure prístroji som ešte ani nepočula no čakať kým príde na Slovensko sa asi neoplatí Hehe, to by sme sa asi nedočkali... mame nejaké info kde s tým už odstraňujú? Pôjdem hocikam ak to funguje

Liliane

Počuj, ty sa sa dnes zle vyspala? Ja viem presne kde robia odstránenie tetovania a aj to, že v našom mini meste určite nie! Láskavo sa správaj slušne. Ja som sem prišla, aby mi napísali konkrétni ľudia so svojimi skúsenosťami!

ANGEL-DEMON

a ked niekto niečo chce tak nemá problem zdvyhnut riť a ist aj do vedlajsieho mesta... take väčšie kde robia aj plastiky je od nas vzdialene "iba" hodinu cesty.. a na tej klinike robia tiež odm odstranovaní tetovaní, cez botox, po plastiky prs,..a vsetkeho mozneho...

alebo čakaj.. kym príde k tebe domov..

ANGEL-DEMON

žijem v meste s počtom obyvatelov ani nie 72 900, mame tu 2 plastickych chirurgov, u jednej som bola... niekolko kozmeticiek.. jedna z nich mi robila obočie čiarkovanou metodou, robi sa u nej laser, botox....atd.....

tiez som o takom niecom nepočula ani som netusila ze napr. BOTOX robia aj v nasom meste... ale vieš... GOOGLE !!!

Liliane

To som ešte nepočula, minimálne v malom meste určite žiadna kozmetička takéto zákroky nerobí. Laser majú iba vo veľkých centrách...

ANGEL-DEMON

kazda dobrá kozmetička v meste odstranuje tetovania... tak si zajdi za kozmetickou v tvojom meste a zisti si...