Čo má robiť človek, ktorý okrem svojej najbližšej rodiny (otec, mama, súrodenci, pes) nemá absolútne nikoho. Nikdy som nemal žiadnych kamarátov, za celý život som nebol nikde s nikým posedieť, nikto sa o mňa nezaujíma. Nie že by ku mne boli hnusní, ale poroste ľudia, ktorých poznám (škola, sem-tam práca) ma kontaktujú, len keď niečo potrebujú (s niečim pomôcť, alebo nejakú informáciu), ale že by mi niekto napísal len tak ako sa mám tak to nie...
Dosť ma to znechucuje, lebo vidím ako si každý užíva svoje životy a každý vzťahy a má proste život, ktorý stojí za to.
Ja ani nemám žiadne záujmy a koníčky ani nikde nechodím a to hlavne z finančných dôvodov, lebo sme dosť chudobná rodina a všetky peniaze, čo si zarobím mi len tak-tak vystačia na školu a základné potreby... proste pre mňa je dosť veľká investícia, keď si kúpim bundu a ponožky a knihy do školy a taktiež doprava...
Tak sa pýtam, ako si má človek, ktorý si nemôže dovoliť žiadne koníčky, žiadne párty ani nič podobné nájsť kamarátov alebo vzťah. (Nikdy v živote som nemal babu)... Proste ja neviem, na základnej škole som zažil šikanu a tak som možno trochu nenávistný voči ľuďom, ale už to nie je také, už som viac menej v pohode.....
Ale proste ako sa mám zoznámiť ? Nehcem stále to isté že škola -domov škola - domov, škola-domov, škola-domov.... Vôbec nikde nechodím.... Čo mám sakra robiť ? Nemám peniaze, všetko čo mám mi vystačí len na prežitie a od rodičov nebudem pýtať peniaze aby som mohol nejakú niekam pozvať, to mi príde dosť blbé, a taktiež mi príde blbé nechať sa pozvať :/
Čo mám robiť, mám oslovovať náhodných ľudí na ulici ? Už ma to fakt ničí, nemám peniaze, proste zle som sa narodil, zažil som šikanu, mám blbé stavy a neviem ako sa zoznámiť v tomto svete kde každý len pozerá do mobilu a nemá na nič čas :/