Nemám kamarátov, nemám nikoho

Príspevok v téme: Nemám kamarátov, nemám nikoho
neznamy18

Čo má robiť človek, ktorý okrem svojej najbližšej rodiny (otec, mama, súrodenci, pes) nemá absolútne nikoho. Nikdy som nemal žiadnych kamarátov, za celý život som nebol nikde s nikým posedieť, nikto sa o mňa nezaujíma. Nie že by ku mne boli hnusní, ale poroste ľudia, ktorých poznám (škola, sem-tam práca) ma kontaktujú, len keď niečo potrebujú (s niečim pomôcť, alebo nejakú informáciu), ale že by mi niekto napísal len tak ako sa mám tak to nie...

Dosť ma to znechucuje, lebo vidím ako si každý užíva svoje životy a každý vzťahy a má proste život, ktorý stojí za to.

Ja ani nemám žiadne záujmy a koníčky ani nikde nechodím a to hlavne z finančných dôvodov, lebo sme dosť chudobná rodina a všetky peniaze, čo si zarobím mi len tak-tak vystačia na školu a základné potreby... proste pre mňa je dosť veľká investícia, keď si kúpim bundu a ponožky a knihy do školy a taktiež doprava...

Tak sa pýtam, ako si má človek, ktorý si nemôže dovoliť žiadne koníčky, žiadne párty ani nič podobné nájsť kamarátov alebo vzťah. (Nikdy v živote som nemal babu)... Proste ja neviem, na základnej škole som zažil šikanu a tak som možno trochu nenávistný voči ľuďom, ale už to nie je také, už som viac menej v pohode.....

Ale proste ako sa mám zoznámiť ? Nehcem stále to isté že škola -domov škola - domov, škola-domov, škola-domov.... Vôbec nikde nechodím.... Čo mám sakra robiť ? Nemám peniaze, všetko čo mám mi vystačí len na prežitie a od rodičov nebudem pýtať peniaze aby som mohol nejakú niekam pozvať, to mi príde dosť blbé, a taktiež mi príde blbé nechať sa pozvať :/

Čo mám robiť, mám oslovovať náhodných ľudí na ulici ? Už ma to fakt ničí, nemám peniaze, proste zle som sa narodil, zažil som šikanu, mám blbé stavy a neviem ako sa zoznámiť v tomto svete kde každý len pozerá do mobilu a nemá na nič čas :/

denisaf

neznamy mam uplne presne taky isty nazor ako angel demon... tiez som sa hned po skole zamestnala lebo som chcela mat vlastne byvanie vypadnut s toho prostredia ktore sme doma mali... robila som aj za 370 eur aj upratovacku aj vo vyrobych podnikoch...ale nikdy som nefrflala makala som a zlepsovala na svojom zivote co sa dalo... ked chces zit cestovat mat peniaze treba ist do roboty.... moja znama napriklad robi v Rakusku... plat ma krasny uplne jednoduchu robotu vo vyrobe ktoru zvladne robit kazdy... su ponuky na nete treba pokukat...alebo sa aj vykaslat na cele studium co ti na Sk bude aj tak na hovno ...lebo ako vidim na tomto fore strasne vela mladych si mysli ze ked si spravia hocaku vysoku skolu ze budu mat vysoku zivotnu uroven a nastupny plat 1000 eur... ale omyl zlati moji... realita je uplne ina... nelutuj sa a vylepsi zivot tak ako najlepsie vies....

ANGEL-DEMON

to ze ma 20 som si len teraz vsimla... no tak miesto vš mal ist pracovat hned po sš a problem s financiami by nemal.... vybral si tak nech sa teraz nestazuje...

tarapaca

"Ja ani nemám žiadne záujmy a koníčky ani nikde nechodím"

Toto nie je vymyslene nahodou???

Moze jeden 20 rocny toto o sebe napisat?
Keby si mal konicky, najdes cestu, ako ich robit aj zadarmo.

ANGEL-DEMON

mna udivuje hláška "zle som sa narodil" narodil si sa bez noh, ruk, mas zdravotne problemy??? pokial nie, tak čo to trepeš za kraviny...
nenarodil si sa zle, ale lutujes sa a si uboziak ktorí miesto toho aby niečo robil reve do vankuša...

skonči školu, zamestnaj sa, no a sám si plat svoje záujmy...
prečo by ta mal niekto "dotovať!"

ja som nemohla nikam chodit, nič som nemohla, aj skolu mi vybrali, zo skoly domov.. a ked som isla von hrat futbal s kamosmi tak aj to som mala vyblakovane kazdy den.. nepotrebovala som peniaze..
iste ze mi dali stari rodicia na sviatky... a z toho som si kupila mobil zo zalozne,..ked som chcela mobil...

nemysli si o sebe ze ty chudáčik iba ty si chudáčik najvesci na svete...

mne tiež v živote nikto nič nedal, ja som si zobrala uver na byt a makala kym moji rovesnici si uživali mama servis, "študovali" na vš, vyseli rodicom na krku, flámovali...
a čo...? ked nieco chcem tak si na to našetrim a kupim si to... nečakam a nevyžadujem aby mi to kupil niekto iní,
na druhych sa nespoliahaj! iba sám na seba!

je vela ludi z chudobnych pomerov co to dotiahli daleko... ale preto ze chceli!!! a nelutovali sa...!

jajaj

Ahoj,takyto problem ma aj moj syn ,ma 20 rokov a strasne ma to trapi ako matku. Ak sa mozem spytat odkial pochadzas , chcem ti len povedat ze v probleme nie si sam ak mas zaujem mozme popisat

Ses 77

Skus nejake zaujmove kruzky, alebo stretnutia. NA FB ich najdes plno.
Na druhu stranu si predstav, ze by si mal plno kamosov a boli by to idioti. To radsej nemat ziadnych. Ver mi.
KAzdy z nas ma vela známych, ale ozajstných kalaratov nie. Nie si v tom sam.
Mozno by si sa mal zacat venovat hlavne sebe, najst si nejaku zalubu.....
Neboj, ozajstny kamarat pride sam. LEn to chce cas.
A ziadne zufanie.
Drzim ti palce

thinkaboutthings

Si veriaci? Odkial si? V niektorych mestach su cirkevne spolocenstva,kde peniaze nepotrebujes.v studentskych mestach su aj spolocenstva,kde chodia aj ateisti. Chodi tam viac ludi,takze mas moznost spoznat novych ludi.