Čaute všetci...mám na vás 1 otázku...ako sa mám naučiť jesť ovocie ? Mám 15 rokov a hrozne mi vadí že ho nejem...Nemala som v ústach ovocie asi 13 rokov...Mám z neho strach hrozne mi to všetko smrdí a nedokážem sa ho ani dotknúť..pri zelenine je to zmiernené ale tiež mi nie je po chuti...čo mám robiť ?
Ovocie
Nocomm co potom jes? na tvojom mieste by som siel za psychologom
Ja by som ho jedla na kilá, zelenina detto(jem aj surové zemiaky...). Ale ty skúšaj rôzne druhy, aj neznáme ovocie, alebo proste neobvyklejšie(liči, mango, pomelo)či ti nezachutia, ale môžeš v malých množstvách a postupne pridávať. Ak by ti chutilo sušené ovocie tak nwm či je to dobrá náhrada, lebo je v ňom veľa cukru...A nechutia ti ani džúsy či smoothi? No ale ak ti to nechutí, tak by si to asi jesť nemala, aj keď chápem, že to je zdraviu prospešné a sú tam dôležité zložky potravy...ale ak to telo neprijíma, tak ho nenúť nasilu. :-) nájdi si iný zdroj vitamínov...a keď tak tak ešte výživové doplnky a ak je to možné tak čo najviac zdravá strava. A nechutí ti ani varená zelenina či ovocný kompót?
Hmm.. no pomaly skúšaj a jedz aspoň malé množstvo...
Veľa šťastia.
Coze ovocie a smrdi? Ved ovocie krasne vonia, mnam ja by som ho jedla nonstop
rovnaký problém mám ale ja zase naopak so zeleninou. Snážím sa aj nasilu ale nejde to.