Prvy sex - muž

Príspevok v téme: Prvy sex - muž
pieman

Som chlap a mám už 21 rokov, ale akosi sa mi ešte nepošťastilo :P

Trošku sa toho obávam. Nemám ešte žiadny vzťah ani nič podobné, ale už by som chcel.

Chcem sa opýtať hlavne žien. Je to pre vás problém ? Je pre vás niekto, kto je ešte v 21 "čistý" menej chlap alebo neschopák, ktorý nedokáže žiadnu dostať ? pretože tak sa aj cítim :/

Už by som sa chcel do toho nejak dostať, ale neviem, že či by ma nejaká baba chcela, keby zistila, že mám 21 a v živote som žiadnej nedal ani bozk. A tak ma napadlo, že by som to mojej prípadnej známosti nepovedal.
Je to poznať ? Myslím, keď už to chlap robí, tak či je poznať, že je to prvý krát ? Bojím sa, že by som sa strápnil, že by som sa rýchlo spravil a tak :/

asdasd123

mal som tak isto rokov ako ty ked som si nasiel prvu babu, po nejakom case co sme spolu zacali chodit som jej povedal, ze som este ziadnu nemal a bola z toho naozaj stastna :) cize naozaj nic hrozne.. samozrejme ze sa mozu najst take ktorym to vadit mozno bude ale skor nie

pieman

A viem, že sú aj také, ktoré sú na tom podobne ako ja, ale takých je fakt málo a určite sú aj škaredé... Pekné baby okolo môjho veku 198-22 rokov už za sebou majú niekoľko skúseností a tak ja bojím, že tým že už niečo majú za sebou budú očakávať už niekoho s "praxou" :/