Aká je správna podlaha do bytu?

Príspevok v téme: Aká je správna podlaha do bytu?
novybyt

Ahojte,

chcela by som sa s vami poradiť. S priateľom budeme spolu bývať a čaká nás prerábka na byte. Máme veľkú dilemu ohľadne podlahy do bytu. Vôbec si nevieme vybrať čo je najidealnejšie pre nás.
Preto Vás prosím o Vaše skúsenosti a cenné rady.

Chcela by som aby kuchyňa, chodba a obyvačka boli v jednoliatej podalehe. A tu je problém.
Nakoľko sa jedná o byt v paneláku podlahu nechceme davať i ked na chodbe by to bola výhoda ale v obyvačke by bola chladna a nepohodlná. Počúvali sme i čoraz populárnejší vinyl... no niekto je zástancom vinylu aká super podlaha je to no iný zase sú zástancom myšlienok že je to predražená umelina s dobrou reklamou. Potom su tu laminatové podlahy... tie su krasne a keby sme už išli do nich isto by sme pozerali tie drahšie.... kvalitnejšie ale obstojá i kuchynu a chodbu?

Chcela by som sa držať čo najbližšie imitácie dreva, ano su tu aj drevenné podlahy ale tie su veľmi drahé...

ďakujem za vaše názory nakoľko my v tomto nemáme toľko informácií a ani skúsenosti je to náš prvý byt.

verodoll

ako uz pisali ludia fatrafloor ako podlahy topka nič lepšie asi nezoženieš...my sme dávali thermofix vinylové dielce nakoľko pre nás sa zdali byť ideálne - sú nesmierne odolné čo sa nám kvôli dvom deťom a psovi oplatilo, vhodné na podlahové kúrenie - ako máloktorá vinylová podlaha a sú pekné :D

Zuzullllla

Tiež určite odporúčam vinyl. Mali sme koberce a museli sme menit kvoli alergii, vinyl sa dobre udržiava a celkovo je mi tento materiál veľmi príjemný. Ak budete chciet kvalitu, odporúčam www.fatrafloor.cz

vinyl

tak my máme už viac ako rok vinylovú podlahu a som maximálne spokojná. Nie je studená, dobre sa udržiava a odolná je.. ono asi záleží aj na kvalite, ako pri všetkom. My sme kupovali z ČR www.fatrafloor.cz

0vecka

ja som dal vynil ale Bola to blbost. lebo zase az take odolne ako nam slubovali to nieje ... Laminat tiez az tak Vela nevydrzi... ja by som dal na tvojom mieste vsade kachlicky a ak su ti moc hcladne tak na ne do stredu miestnosti napr v obyvacke koberec. ked sa koberec zoderie tak vyhodis ale kachlicky kym ti nepadne fakt nieco take na zem vydrzia vecne.... my mame v obyvacke jedlani a kuchyni jednoliaty vynil a je to naprd. po troch rokoch su zu miestami skrabance.pritom kachlicky napr na chodbe su ako pred troma rokmi