Fit pocit hneď ráno

Príspevok v téme: Fit pocit hneď ráno
IBC

Zdravím, normálne som zástancom zdravého životného štýlu, no mávam občas také úlety.
Konkrétne hovorím o alkohole, kamarát mal narodeniny a mali sme taký dobrý rum, pripúšťam že som si dal viacej než som bol schopný ustáť, prišlo mi zle a ešte v ten večer som 2x zvracal.
Nakoniec sa mi podarilo zaspať asi o druhej ráno, vstával som však o šiestej, preto som čakal že ráno budem úplne zničený.
Omyl! Hneď ako som sa zobudil mi bolo fajn, nikdy som sa tak dobre necítil ani po ôsmich hodinách spánku, žiadna únava, len fit pocit a hlad...vždy po alkohole som na sebe spozoroval hlad hneď na druhý deň, mohol som jesť celý deň a stále som bol hladný (to mi až tak nevadí).
Každopádne mi ide o to čo si o tom myslíte, namiesto opice sa mi stane toto? Som prekvapený, zároveň by som chcel zažívať tento pocit každé jedno ráno.

ewinna

Ved a to si nepocul ze hned v to rano este unaveny nebudes ale az obden? Ja to tak mavam stale. Ked som v noci niekde tak na druhy den som ako rybicka a potom na dalsi den som ako keby ma fakt traktor presiel

0vecka

to sa obcas stava niekedy aj ked ides spat o jednej a musis vstaat o siestej tak si culy... ak by si to ale spravil 2x za sebou tak si ako cerstvo vytiahnuty z kombajnu inak typujem ze si grcal relativne skoro a teda si do seba nedostal toho az tak vela