Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sedacka

matila

diarra6 a vybrali ste rozkladaciu alebo je lepsie kupit taku, co sa rozlozit neda?z praktickeho hladiska by sme to vyuzili, ale teda neviem ako po case, ci ju to neznehodnocuje.

Diarra6

My sme kupovali v Nase sedacky, mozno niekomu pomoze. Skuste pozriet, maju na vyber rozne potahy, ale teda tiez by som inu ako latkovu nekupovala. Uz len z hladiska toho pohodlneho sedenia...

richsasa

tak co sa materialu tyka, tak ja by som nedokazala poradit nic ine ako kvalitnu latku. hlavne prijemnu na dotyk, vsak na nej budete sediet casto:)

vierocka514

Hlavne vyberajte pocitovo. Poriadne si odskúšať, či sa vám bude na nej dobre sedieť, či vám bude vyhovovať poťah z praktického hľadiska, nielen teda aby dobre vyzerala:)

krtko7

No veď nemám žiadne konkrétne, v podstate som otvorená všetkým možnostiam, skôr ma zaujíma, čo sa komu osvedčilo atď...Aj pri výbere materiálu si kľudne nechám poradiť:)

stikiara

a vy mate ake preferencie? ja by som sa asi nepozerala na to, co je realne aktualne v mode, ale to, co sa mi paci a co bude u mna jednoducho dobre vyzerat.

krtko7

Pohrávam sa s myšlienkou, do akej sedačky ísť. Čo teraz frčí, aké máte skúsenosti? Kľudne sa podeľte o dobré, ale aj tie zlé:)