ahojte. Hladame novu sedacku do noveho bytu neviete kde by sme zohnali peknu ale hlavne kvalitnu. Na cene nezalezi.
sedacka
..A este je podla mna super pozerat aj na vysku noziciek, to je taka blbost, ktoru si clovek uvedomi az potom. Ked su moc nizke, zle sa pod tym upratuje a roboticky vysavac sa tam casto ani nedostane:)...
Zalezi aj od toho, na aky typ podlahy ide gauc:) Lebo niektore nozicky vyzeraju sice pekne, ale potom skriabu podlahu alebo sa casom rozkyvu...Mne osobne pridu najlepsie kovove alebo masivne drevene, tie posobia stabilnejsie. Plastove by som uz asi nechcela, hlavne pri tazsom gauci mam pocit, ze to nevydrzi tak dobre dlhe roky...
A aké sú lepšie teda čo sa materiálu týka?
Mozno si niekto povie, ze blbost, ale aj vhodne nozicky je dolezite vybrat. Dost sa to podcenuje a pritom by to mala byt rovnako dolezita vec pri vybere ako taky potah napriklad.
Ono ani tak nevadí, že sa gauč často rozkladá...Záleží aj od výrobcu, od toho, či je to kvalitný materiál atď...
Ja ani rozkladaciu asi nezháňam, nakoľko máme ešte izbu zvlášt na prespávanie, takže v tomto smere to mám vyriešené. Kľudne sa nemusí ani dať rozložiť:)
Ale nerozkladáte ju asi každý deň, či?
Agava v Prievidzi.
My sme takisto kupovali rozkladaciu, ale tak nas je vela a takisto aj vela navstev mavame, resp.casto. Takze pre nas je to velmi prakticke. To uz zalezi na vas, ako to mate, ale teda nebala by som sa toho, ze sa tym rozkladanim znici.
diarra6 a vybrali ste rozkladaciu alebo je lepsie kupit taku, co sa rozlozit neda?z praktickeho hladiska by sme to vyuzili, ale teda neviem ako po case, ci ju to neznehodnocuje.
Môžem sa spýtať kde sa nachádzajú?