Ahojte máte aj vy niekedy chvíľku keď máte depku a mate pocit ze vas kazdy na tomto svete neznasa ? Tak sa cítim momentálne ja. Vôbec neviem prečo ma každý neznáša možno som fakt zlý človek len ja si to neuvedomujem. Prosím dajte rady ako by som mohla byť oblúbená
Každý ma nenávidí
Druhá svetová vojna je veľmi ťažká téma. My tiež nežijeme momentálne v mieri, ak si to tak zoberieš. Každý na to nejako zareagoval alebo reaguje. Nejako sa z toho už len vysomárime. Nemusíme byť nutne maximálne negatívni.
Áno, nie je to len o zlej karme, ale aj o tej dobrej, ktorá sa dá tiež získať, napr. tým, že niekomu pomôžete alebo že niekomu urobíte dobrú náladu, že navštívite chorého v nemocnici. Odmena je potom istá, ale nie niekedy v nedohľadne, po smrti, ale už tu na Zemi. Mať napr. ten istý pocit, ako mal niekto, koho obdivujete. Neviem, či sa toto dá kúpiť za nejaké peniaze:-) Tomu zase verím ja, resp. som o tom na betón presvedčený. A čo sa týka trestov. Veľký pes, veľká palica:-)
liii, to mas pravdu, ale pozri, aj kedysi, ako si "pomahali"
magazin.atlas.sk
To určite nie je pravda, že ťa každý nenávidí. Nenávidia ťa iba tí, ktorí sa k tebe chovajú opovrhovačne, posmeškársky, neúctivo a urážajú ťa a posmešné úškrny na teba hádžu. Ostatní sú fajn, asi ťa aj majú radi, ale možno na teba nemajú čas. Nič to, bav sa len s tými málo ľuďmi, ktorí sa k tebe chovajú normálne. Na ostatných kašli a nevstupuj s nimi do konfliktov, radšej sa im vyhni :)
Lucka131
odpoved: lebo sme zadefinovali male JA.
riesenie: vnimat vacsie JA :)
vysvetlenie:
ked clovek nema co robit, ked sa nudi, alebo ked sme do niecoho nuteny - to vsetko je stav, kedy chceme ist od zivota prec. mozno sme unaveni, mozno sa nam len nechce, mozno sa nam nieco nepaci.
ak zacnete povazovat za JA vsetko na svete, cely svet : vtedy sa spravate ku vsetkemu ako k sebe - cize s laskou .. a spatna vazba lasky je laska.
toto je z mojej skusenosti taky dobry navod:
oddýchnite si
pomahajte splnit ulohy ktore k Vam pridu (take co sa Vam chce :)
[tu v tomto okamihu si uvedomite, ako velmi Vam pomohol oddych, ake blaho prinasa pokoj a zaroven kolko zloby ste vniesli do zivota / kolko zloby je v zivote .... po praci si uvedomite, ako dobre sa citite .. ako ste v spojeni tomu cloveku ktoremu ste rano nechali miesto na sedenie, tomu komu ste podrzali dvere, rodicom ked pridete domov s dobrymi znamkami, pani ucitelky ktore sa potesia ze ste sa pripravili a ze vas zaujima dana tema, spoluziaci ze maju od koho odpisat, psik sa tesi ze ste ho vzali na prechadzku, mamka sa potesi ze ste spravili maly nakup, tatko sa potesi ze ste pomohli mamke, starka sa potesi ze ste ju boli pozriet atd atd atd atd ...]
zistite, ze ovela viac ako oddych od zivota (1), vas bavi rozdavanie zivota (2) :)
a tymto vedome pomahate vytvarat stastny zivot :) voala :)
treba si vyskusat :_) dovera je vola zmenit svoj pohlad na vec - prekonat seba a pomahat druhym - spatna vazba je len toho dôkazom.
(je to o radost :) je to o tom ze vonku je zima brr ale teraz je tu teplucko ... nie je to tom ze som nestastny ze spoj meskal desat minut .. je to prejav radosti z toho ze spoj meskal len desat minut :)
takze prekonat sa a pomahat! :)
A nie je to tak že len ty si to myslíš že ťa nikto nemá rád? Možno to máš len ty v hlave tak vsugerované
Ži tak, ako to cítiš. Aj mňa mnohí nenávidia, ale ja aspoň viem prečo, ty zatiaľ ešte nie. Keď na to prídeš, tak ti potom bude jedno, že ťa nenávidia:-) Ľudia si prestali pomáhať, jeden druhého by najradšej utopil v lyžičke vody. Ďalej radšej nepokračujem. Lepšie je nič nevedieť:-)
Mas aj nejake skusenosti?dal ti to niekto pocitit?