dost Vela tem je tu takych, co si myslite co ma spravit chlap ak sa manzelka stazuje ze sa svokra do nej navaza ale ked sa nd tym hocijako ten chlap zamysli tak nema pocit ze by sa jej diala nejaka krivda
Ako riesit problem manzelka-svokra
Ale ty máš s mamou niekoľkodesaťročnú prax a si jej syn. Ona má len pár rokov a je "cudzia osoba". Každý s každým proste vychádzať nemôže, možno keby som mala nevestu ja, tiež by som jej urobila peklo. Alebo ona mne.
Biela Kobra my mame vzdialenost cez 500 km a aj tak to skripe. Pritom nechapem tu jej podrazdenost, Je pravda ze to s nou neni lahke ale to som nemal ani ja ked som bol decko ale podla mna sa s nou da velmi lahko vychadzat kym nema pocit ze je sefom co u nas Doma rozhodne nema
Ja by som to tak negeneralizovala. Poznám veľa vzťahov medzi nevestou a svokrou, kde to klape. Napríklad my so svokrou sa máme veľmi rady, vychádzame si v ústrety, keď sme spolu, vieme si urobiť spoločný vlastný program a tak. Základ je, že si rady dávame len na požiadanie, a hlavne ani jedna ani len mrknutím oka nekritizujeme domácnosť tej druhej. Nesnažíme sa tam nič naprávať, a keď tak len nenápadnými darčekmi na veľké sviatky (ja jej kúpim, čo si myslím, že by sa zišlo jej, a ona zasa mne). No a tých 200 km vzdialenosť tiež robí svoje :D To by som v prípade nepretržitých konfliktov odporúčala ako prvý krok.
jj akoze nieze by som mal nejaku brutalny Problem ale moja stara mi fakt kvaka co moja mati robi a pritom si nemyslim ze by niekde prekrocila nejake hranice a tiez jej staci raz povedat a da si pohov. Ja som napr nikdy nemal so svokrov a ani so svokrom ziadne problemy aj ked stary bol zevraj velmi konfliktny typ a som bol prvy ci zu u mojej starej alebo u jej sestry koho akceptoval. mam pocit ze zenske byvaju hasterive asi zu z principu
Hovorí sa, že keď v manželstve niečo neklape, tak je chyba obvykle na oboch stranách: u manželky aj u svokry.