Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako riesit problem manzelka-svokra

Biela Kobra

Ale ty máš s mamou niekoľkodesaťročnú prax a si jej syn. Ona má len pár rokov a je "cudzia osoba". Každý s každým proste vychádzať nemôže, možno keby som mala nevestu ja, tiež by som jej urobila peklo. Alebo ona mne.

0vecka

Biela Kobra my mame vzdialenost cez 500 km a aj tak to skripe. Pritom nechapem tu jej podrazdenost, Je pravda ze to s nou neni lahke ale to som nemal ani ja ked som bol decko ale podla mna sa s nou da velmi lahko vychadzat kym nema pocit ze je sefom co u nas Doma rozhodne nema

Biela Kobra

Ja by som to tak negeneralizovala. Poznám veľa vzťahov medzi nevestou a svokrou, kde to klape. Napríklad my so svokrou sa máme veľmi rady, vychádzame si v ústrety, keď sme spolu, vieme si urobiť spoločný vlastný program a tak. Základ je, že si rady dávame len na požiadanie, a hlavne ani jedna ani len mrknutím oka nekritizujeme domácnosť tej druhej. Nesnažíme sa tam nič naprávať, a keď tak len nenápadnými darčekmi na veľké sviatky (ja jej kúpim, čo si myslím, že by sa zišlo jej, a ona zasa mne). No a tých 200 km vzdialenosť tiež robí svoje :D To by som v prípade nepretržitých konfliktov odporúčala ako prvý krok.

0vecka

jj akoze nieze by som mal nejaku brutalny Problem ale moja stara mi fakt kvaka co moja mati robi a pritom si nemyslim ze by niekde prekrocila nejake hranice a tiez jej staci raz povedat a da si pohov. Ja som napr nikdy nemal so svokrov a ani so svokrom ziadne problemy aj ked stary bol zevraj velmi konfliktny typ a som bol prvy ci zu u mojej starej alebo u jej sestry koho akceptoval. mam pocit ze zenske byvaju hasterive asi zu z principu

Filip TT

Hovorí sa, že keď v manželstve niečo neklape, tak je chyba obvykle na oboch stranách: u manželky aj u svokry.