Samovražda?

Príspevok v téme: Samovražda?
Katarina1006

Volám sa Katarína a som zo Slovenska, môj priateľ je Pavel a j z Česka, spoznali sme sa cez FB a zamilovali sa do seba.. no nedokážeme bez seba žiť.. naša jediná záchrana spočíva v tomto aby nás oboch zavreli na psychiatriu.. pretože už niekoľko krát sme sa pokúšali zabiť.. možno to už niekto konečne pochopí.. nedokážeme už bez seba nic..potrebujeme pomoc prosím..Chcela by som sa opýtať či niekto za vás nepozná nejakého psychiatra, ktorý by nám dokázal pomôcť ??.. ak nám nikto nepomoze..je koniec....prosim

br

ved sa odstahujte na jedno spolocne miesto, ale najskor asi jeden k tomu druhemu. pisat si a zit spolu su dve rozlicne veci.

Iiiii

V lete som chcel spraviť niečo zlé. Chcel som zabiť jednu muchu, ale ona mi povedala, že nie, že nech ju nechám tak, že ona to ukončí sama, skokom z mosta. Tak som jej povedal, že sa na to pôjdem pozrieť. Áno, skočila, ale v poslednej chvíli si to rozmyslela a priletela späť ku mne. Tak sme si trochu pokecali, trochu som jej vytkol, že nech na mňa nesadá. Povedala mi, že ona zvykne sadať na iné veci, ale prečo si sadla práve na mňa, tak za to sa mi ospravedlnila.

eskii

@Katarina1006..prosím ťa to je tá najväčšia hovadina akú by ste spriateľom spravili. Skúste spolu bývať a navzájom sa učiť tomu, že nedá sa aby ste boli nonstop spolu, že treba aj do práce chodiť. Ale vy si musíte tú lásku užívať a nie ju ničiť samovraždami..

Iiiii

Mátilda Jozefová, a s čím máte problém? Niekto Vás obmedzuje alebo niečo také? Tak ich nahlas hoci aj rovno na ministerstve, že niekto obmedzuje tvoje práva. Ak nemáte peniaze, tak tu nechaj kontakt na seba a my vám už prispejeme, aby ste boli šťastní.

Najčítanejšie články