Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbaviť toho komplexu ?

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť toho komplexu ?
janeviemuz96

Ahojte, ja som tu nedávno písal o tom, že mám strašný komplex zo svojej výšky. Mám už dávno po 20ke a môj rast sa mi zastavil na 168 cm a viac už nevyrastiem, lebo takto už to mám niekoľko rokov.

Trochu ma ukľudnili vaše odpovede, ale stále mám taký pocit, že všetko sú to len také reči na ukľudnenie aby sa človek necítil až tak zle a že realita je úplne iná...

napríklad ten čo mi napísal, že je rovnako "vysoký" ako ja a má manželku. To je síce pekné, ale to bude asi jeden prípad z milióna.

Proste je mi zle z toho. Mám taký pocit, že nikdy si žiadnu kvôli tomu nenájdem...nie kvôli komplexom. Pretože v spoločnosti sa správam celkom sebavedomo, viem to veľmi dobre zakrývať a nikto by to do mňa nepovedal, ale napriek tomu ma "to" akosi stále obchádza, takže to bude asi kvôli tomu.

Štve ma, že ženy sú prirodzene priťahované k vysokým junákom so širokými ramenami a že ak budem chcieť niečo ja tak sa budem musieť snažiť 10 x tak viac aby som sa im vyrovnal.

Mám z toho strašné nervy, pretože je to nespravodlivé, aby úspešnosť v človeka ovplyvňovalo niečo, čo nemôže zmeniť :(

To je ako keby ste súdili jablko za to, že nevyzerá ako hruška. Ono za to proste nemôže, tak to má zapísané v génoch a to sa nedá zmeniť :/

neviem111111

ano, je to tvojim chybajucim sebavedomim. alebo rubes moc "vysoko" na nejake ultra neviem ake supy modelky. mam dokonca suseda este nizsieho ako ty, frajerka pekna baba, v robote kopec kolegov, ktori su tak medzi 160-168 - vsetci stastne zenati a maju deti. neries blbosti. nie kazda nizka baba potrebuje pri sebe 2 metroveho chlapa. poznam aj pariky, kde je zena vyssia a nikto to neriesi.