Som nenormalna ja, ci ona ?!

Príspevok v téme: Som nenormalna ja, ci ona ?!
Ivana4

Moja matka 62r. sa chova divne v poslednej dobe mi az lezie na nervy, a to az tak, ze mam nutkanie ju prefackat. Mavam sny, kde jej nejakym sposobom niekto alebo nieco ublizi, mavam desne mory a citim nenavist voci nej. Ako dieta ma bila, nenavidela a obvinovala za zniceny zivot. Sme v kontakte dodnes, akoby sa nic nestalo, ale vo mne to je. Teraz zacala striedat chlapov, mysli si ze je sexy a krasna a chlapi po nej idu. Vysmieva sa mi, ze nikoho nemam a neustale vytvara dusno, vyvolava hadky a stve proti mne aj moje deti. Byvame u nej. Najradsej by som odisla, no nemam kde ist! Ako ju mam ignorovat a nedat sa vytocit. Cele noci nespavam ako ju nenavidim. Rozbila mi manzelstvo aj vztah. Ako to mam v sebe urovnat neviem, je mi z nej zle. Poradte niekto nieco.

medikamentus

Ak mate na liste vlastnictva toho bytu svoje meno, tak poziadajte na cas doriesenia problemu o azylove byvanie, odstahujte sa aj s detmi a pravnik /prideleny statom asi, cize lacno, /alebo zdarma/ vam pomoze
zorientovat sa, alebo aj vyriesit celu situaciu predajom bytu. Ine riesenie nemate.
Zial, chyba je na vasej strane, ako dospela osoba ste sa dostali do pasce vlastnou dovercivostou. Navyse mate v opatere male deti.
Ako clovek vas chapem, ale DOBA je TAKA a nikto vam zadarmo nic neda.
Bojujte.

Ivana4

Ked som zostala sama a dve male deti na krku, brala som to od nej ako pomoc od matky, nenapadlo ma, ze ma len vyuzije. Mam chut nechat vsetko tak a odist, ale potom si vravim, ze ved o to jej ide, aby ma dostala z domu, alebo neviem o co a ako dalej.

ehm

Ivana4 veď ti hovorím, že nenormálna si ty. Ona ti robí zle od mala a ty predáš vlastný byt a nasťahuješ sa k nej? Peniaze z bytu vrazíš do jej domu a ešte jej pätíš nájom? Toto je už o čom?

Iiiii

Predajte byt, kúpte si dom a v ňom sa až tak často nebudete vídať ako v byte. Ono si niekto povie, že vyriešiť nejaký psychologický problém v realite je malina, ale opak je skôr pravdou. Z dnešného dňa mám ešte aj teraz žalúdočné nervy. Aké šialenosti som už ja v živote videl, tak tie moje kreácie sú len slabý odvar v porovnaní s tým. To nebolo crazy, ale insane...

Ivana4

A asi takto si ju kazdy zastava a ona si melie svoju otrepanu verziu, ze ako ma ma na krku. Lenze Nema! Hnusne ma podviedla a oklamala. Este si aj peniaze odomna poziciava a prejebe ich na blbosti. Ok. Skoda sem aj pisat...

Ivana4

ehm tak moment, ja som svoje byvanie mala! ale ,,madam,, trvala aby sme byvali u nej. A tak sa moj byt predal a peniaze sa vrazili do rekonstrukcie domu!! ktory nieje len jej, neviem o com tocis!!

ehm

Ty! Žena v tvojich rokoch už mala mať vlastné bývanie pre seba a svoje deti a nie visieť materi na krku a ešte ju aj osočovať.

Ivana4

Keby to bolo tak lahke tak uz tam urcite niesom !! Nemam teraz na to peniaze ani moznosti!
Chcem len normalnu radu. S nou sa neda normalne komunikovat. Mimochodom,, za byvanie v 2izbach v zadnej casti domu jej platim tak ako riadny najomca! Nic mi nedava zadarmo. Len nechapem preco sa tak chova a utoci, nic jej nerobim, ale nejak sa musim zacat branit pretoze je to horsie a ja uz nemam chut skakat len okolo nej a riesit len ju a jej zalezitosti, ale zit svoj zivot co sa mi pri detoch neda a ona to zneuziva.