žienky, maminy, máte skúsenosť aj vy? :(

Príspevok v téme: žienky, maminy, máte skúsenosť aj vy? :(
40Tamara40

Ku gyn. chodím (snažím sa) na preventívku pravidelne každý rok. Jedine teraz prvý raz som bola po roku a pol a po vyšetrení dr. skonštatoval, že všetko ok, aj keď mávam občas výrazné svrbenie, pred tým rokom a pol bolo tiež, dal tabletky a prešlo to.
Dnes som volala o výsledky z výterov a už som vedela, že nebude dačo v poriadku, keď mi nezahlásila sestra ako zvyčajne do telefónu, že sú dobré, ale dala mi doktora.
No a ten začal takto: "Máte všetko v poriadku, len sú tam trošku menšie odchýlky, preto z labáku prišla aj správa, že treba prísť na kontrolu o 3 až 6 mesiacov, takže by som odporúčal v tom čase sa prísť ukázať. Nemusíte sa báť, ide len o to, že rok je dlhšia doba a treba prísť skôr."
Volala som z práce, nemohla som sa zdržiavať ani ja ani jeho, tak som sa už ďalej nepýtala, ale chcem sa opýtať vás, či myslíte, že sa mám začať báť? Doteraz som maa výsledky z výterov vždy dobré, som sa dosť naľakala, priznám sa. Dr. vravel, že niektoré ženy to zvyknú mať tak, že občas dačo vyskočí, že to nie je nič nezvyčajné.
Prosím vás, mohlo by ísť o nejakú začínajúcu rakovinu krčka či vlastne čo tvšetko môžu tie "odchýlky" signalizovať?
Fakt mám strach. Prosím o vaše názory. ĎAKUJEM!

Bubliii

však už si tu písala 2x. Kontaktuj lekára a daj si povedať, že keby to bolo zlé, už by asi oni kontaktovali teba...

lienka_1

To by ti povedal aby si prišla skôr keby si to mala naozaj také zlé. Hlavne nebuď v strese dovtedy pokiaľ sa ti aspoň trochu dá. Drž sa :)