ahojte,
chcem sa opýtať, či náhodou nemáte niekto skúsenosť tiež. pred cca týždňom sa mi prvý krát v živote stalo, že som mala akoby problém sa zhlboka nadýchnuť. prišlo to v noci a budila som sa každu pol hodinu cca že nemožem dychať. dalšiu noc to iste. ale nekašlala som, len som plytko dychala. išla som na pohotovosť lebo bolo medzi sviatkami, spravili mi krv, ekg, vsetko v poriadku, poslali ma obvodnemu a ten pluciarovi. plucnemu som sa nedsotala zatial, lebo mali dovolenku a inde ma nechceli zobrat ze maju epidemiu daku a nemaju kapacitu. idem tam v stredu.
medzi tym som mala dve noci dobre, dalsiu zlu, potom zase dva dni fajn a vcera zase zle. vcera to prislo ako blesk z jasneho neba, z nicoho nic len mi ostalo strasne zle, tlak na prsiach, ako keby som mala nieco zaseknute v dychacej trubici, neviem to presne popisat. zacali mi trpnut ruky, zahmlievalo sa mi pred ocami, nevedela som co so sebou. skusila som si odmerat tlak, mala som 150 na 100. zjedla som cesnak a tlak mi klesol, stale mi vsak bolo zle. dala som si tabletku na upokojenie a potom to z nicoho nic uplne preslo.
vela ludi pise na internete ze maju tieto problemy sposobene psychickymi problemami. mate s tym prosim skusenost? nemam pocit, ze prezivam nieco stresujuce, aby mi to taketo stavy robilo, ale na druhej strane mam vsetky vysetrenia ok.
mam 28 rokov a nadvahu asi 15 kil.
dakujem za rady.