Môže ju ovplyvniť stravovanie?
Nedostatok tekutín?Koľko litrov denne je dosť?
Zmena počasia,ženský cyklus?
Ako vzniká bolesť hlavy?
Ani ja nie som za tabletky, to urcite nie.Treba dodrziavat pitny rezim. Kdesi som citala, ze treba rano na lacno vypit 1,5 l cistej nesytenej vody. Odkedy to praktizujem, ziadne bolesti hlavy nemavam.Zvykala som si na to tazko, ale dalo sa to zvladnut.
Hej agina mas pravdu,hlavne vtedy ked je dusno-vela ozonu vtedy vie hlava hnusne boliet! Ako prva pomoc pomaha aspon kratky spanok a tekutiny! Ziadna tabletka od bolesti!!!
strava ano-kava,tazke mastne jedla! Po lahkom dni urcite nie,ale zaklad je skutocne vela tekutin,napr.ma vzdy bolievala hlava z kavy-kava odvodnuje,teraz ked pijem kavicku zaroven s nou vypijem aj 2dcl vody a hlava neboli-takze urcite su to tekutiny!
Alebo pomoze naozaj vela tekutin, potom si daj kludne aj malu cokoladku.Inak je to aj zmenou pocasia, vydychany vzduch a co ja viem co este vsetko.Ale hlavne hlava bolieva, ked malo pijes.
Vďaka,teda tekutina...čo strava? Máte niekto bolesti po ľahkom stravovacom dni?
Vsetko!Ale zaklad tvori nedostatok tekutin-pokial boli hlava,odporuca sa hned a naraz vypit 0,5l vody-cistej vody!!!! V lete by to malo byt min.3l !a viac