Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojovat?

Príspevok v téme: Bojovat?
Ninusa1

Ahojte potrebujem poradit.Mam taku kamalasku, preste chlapca s ktorym.to uz takymto sposobom funguje skoro 2 roky..chodime do kina na, na vecere, hovori ze ma ma rad, niekedy spolu aj spime.Vsetci nas uz aj parikuju.Nemame inych partnerov.Teraz vsak na diskoteke stretol dievca ..on ma 21 a ona 15 a je z nej doslova poblazneny..dost ho namotala a tak si kazdy den pisu niekolko hodin a pod.On vsak.hovori ze s nou nic neriesi.Zrazu si odo mna udrzuje odstup. Je to pre neho celkom.nove lebo je to prve doevva co sa o.neho nejak.zaujima, dovtedy len partia a ja teraz je nej doslova paf a isto ho tesi aj fakt ze dve zeny maju o neho zaujem.Ako mam reagovat? Mam ho rada , dokonca ho lubim ale nebudem predsa s 15 nebudem sutazit o to.ktora je lepsia a bojovat.Viem ze mi poviete ze sa mam na neho vykaslat a ze som.hlupa ale.mam.ho rada a nechcem o neho prist kvoli takemuto poblazneniu.Myslite zeby to.mohlo prerast do vazneho vztahu? Mam sa stiahnut a nechat nech ho to omrzi? Dakujem velmi pekne za kazdu radu.

0vecka

tak si s nim podebatuj. povedz mu ze vidis ze si drzi odstup a ze teda ked nema zaujem ze pojdes aj ty o dum dal. uvidis ako sa zatvari

snehulaak

:-D kamaratsvo s vyhodami je dobre len pre muza lebo zena sa zamiluje a caka od toho viac, omg zeny kedy pochopite ze s toho vazny vztah nebude a uz vobec nie svatba robite matrace zo seba len a my sa s vas smejeme ake ste hlupe :-D poznam osobne take pripady typujem ze mas 19 rokov cca dievca sa rozdava kamaratovi s partii :-D on ju za to vlaci po vyletoch kym nestretne nieco lepsie zacosa oplati ist do oficialneho vztahu a netajit sa, s tebou nechce ist ziadny chlap by nesiel ved co toje za zena ktora sa roztiahne nohy kamaratovi si rizikova pre chlapa take ako ty lahko zahnu nevedia co chcu si nevyzreta

eden

Mrzí ma, čo ti poviem, ale keď sa takto pobláznil, len tak ho to neprejde a ešte keď mu to ona opätuje...nevyzerá to dobre. Zrejme nebol do teba zaľúbený, mal ťa asi rád, rád sa s tebou stretával. Šancu vidím len, ak by prišiel na to, že predsa len nie je taká úžasná a uvedomil, že s tebou mu bolo lepšie, ale neviem či ty chceš čakať, kým sa spamätá a prípadne aj užije. Verila by si mu ešte? Viem, že by to nebolo ľahké, ale povedz mu, že je to pre teba neprijateľné, keď s tým nemieni prestať, že je ti to ľúto, lebo ho máš rada, ale s ním končíš. Si ešte mladé dievča, nájdeš si niekoho, kto ťa bude ľúbiť a nie len mať rád.

Ninusa1

Pisala som.ze.to.nebolo o sexe.Len sme nemali oficialny vztah.Poznali sme svojich rodicov,mame spolocnych znamych, chodili sme po vyletoch a tak.Vsetci nas brali ako par a on sa tomu nebranil..tak nechapem.naco taketo expresiva

Alessandra999

Ninuska, síce nepíšeš kolko máš ty rokov. Ale typujem tak cca 20.

Prepáč, nechcem Ťa nijako uraziť, ale áno v tejto veci ohľadom tvojho kamoša s výhodami - si hlúpučka.

Takže nechaj ho tak, nech sa chlapec vyblázni - ty ho skrotíš len veľmi ťažko a investuj svoju energiu a čas do niečoho iného (niekoho iného), čo bude pre teba zmysluplnejšie.

On ťa má len na zábavku, inak by s ním nejaká iná baba (a nezáleží vobec kolko má rokov, či 15, či 20...) ani nepohla.

A keby ťa ľubil on, už dávno by ste boli spolu.

ANGEL-DEMON

tak snad ste si vyjasnili o čom bol váš kvázi vzťah...
len o sexe resp. kamaratstvo s vyhodami...
tak si najdi ineho a jeho nechaj tak..
maš snád nejaku sebauctu..alebo nie..??
lebo ked si bude znovu potrebovať vytriasť tak sa ozve tebe a ty ako taky pes resp. suka za nim dobehnes a otrčíš..??

maj k sebe uctu....