Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosba o vyplnenie DOTAZNÍKA

dotaznik_bc

Adr1a, ďakujem Ti.
Ja som tento príspevok mala zaradený v téme: "osobné/psychické problémy".
Ale potom mi to presunuli sem, zrejme administrátor stránky. Možno ten link skúsim dať do tém, s ktorými súvisí (šikanovanie, mobbing..).
Ďakujem Ti :-)

a_dr1a

Tiez som ti to vyplnila)

A este nieco. Preco si to dala prave sem?? Myslim stranku: nesuvisiacu so zdravim. Vsak tu skapal pes. A byt tebou, tak ja by som do aktivnych tem (vztahy zdravie osobne/psych.problemy ai), kde pise viac ludi, dala linky na ten tvoj dotaznik. Skor ti to potom vyplnia. Lebo sem malokto chodi ale ked uz najdu link, tak ti to aj mozno vyplnia) Maj sa

Messje

To som zaskrtla aj ja rovnako sa mi zda.Uz si nepamatam lebo som to vyplnila hned na zaciatku. Praca a sukromny sektor
Len bolo miatuce ze ja som zazila mobbing v minulosti a teraz mam inu pracu tak tam mozno par veci nebude sediet dokopy.Ale podstata bola vyplnena.Snad som pomohla aj ja.
Ak by ta este nejake otazky napadli co v dotazniku chybaju...kludne sa pytaj
Pekny deň

0vecka

jj mas pravdu necital som to :) inak v jednej otazke som ti zaskrtol dve odpovede bolo tam praca v zahranici a zaroven sukromny sektor

dotaznik_bc

Ovečka. Ďakujem Ti veľmi pekne za vyplnenie dotazníka.
Ja som síce v úvode pár slovami vysvetlila základné pojmy, čo je mobbing a bossing, ale kvôli tomu, že ide o dotazník, som sa nemohla viac rozpisovať. Tak aspoň v skratke to tam bolo vysvetlené.
V texte bolo aj uvedené, že treba uvádzať vždy iba jednu možnosť, ale keď som to mala uložené aj v nastaveniach dotazníka, ako aj označenie povinné otázky, tak som mala od ľudí spätné väzby, že ich to nepúšťalo k ďalším otázkam, alebo sa nedal dotazník na konci odoslať. Preto som tieto nastavenia musela zrušiť a zmeniť. Nie som až tak technicky zdatná, a keďže som si všetko robila, napĺňala sama, uznávam, že som zrejme všetky "muchy" nevychytala. Ale nemal mi s tým kto pomôcť, myslím teraz muža, lebo celkovo vy ako muži ste predsa len v týchto veciach zručnejší a zbehlejší.
Ďakujem Ti však za Tvoj názor a vyplnenie dotazníka. Cením si Tvoju ochotu, Ovečka.
Pekný deň Ti želám :-)

0vecka

ja som ti to tiez vyplnil akurat mi tam chyba napr co je presne Mobbing ... lebo niekedy je to tazko odlisit od otravneho kolegu a takisto sa tam dalo vsade zaskrtnut viac moznosti tak som nevedel ked je otazka ktore je najlepsie ze ci mozem zaskrtnut viac