dobry den ma niekto z vas prosim skusenosti s Candidou albicans? mam ju pozitivnu zatial v posve a v slinach. v zaludku sa nepotvrdila ale o mesiac idem na vysetrenie criev a tam je velky predpoklad ze je rozmnozena nakolko mam uz dlhe roky problemy: bolesti, krce, hnacky, chudnutie, preberanie, masivne vytoky a zapaly posvy, masovne vypadavanie vlasov, problémy s kozou...nedavno mi zistili silny reflux, masivne jazierko zlci a zapal zaludka. uz ma to tak velmi trapi ze sa bojim aj von chodit ldbo sa bojim kedy ma krce a hnacka znkvu chyti. mlzno je problem niekde inde a nie s candidou ale doktori si hz nevedia rady a tak vidime nadej v tom ze ak vyliecime candidu bude mi uz konecne dobre. len nevieme na akeho doktora sa obratit, aky odbornik mi tp bude aj viav riesit. prosim vas ak mate s nou skusenosti ktore vam tiez robili velke problemy napiste mi vas email a ja by som vas spatne kontaktovala. velmi prosim o pomoc. dakujem vopred
Candida albicans
ale ja som bez cukru uplne oslabnuta bez energie a nalady...aspon kusok kazdy den potrebujem. citala som ze candida vyvoláva tento pocit potreby tak možno iba keby to prekonám tak snad sa mi to podari. ale hlavne by som potrebovala poradit ak to niekomu diagnostikovali tak ze aky doktor. mna si pohadzuju hore dole. neviem kde uz dalej. Prosim poradte
Kandidu porazíš len tak, že ju prestaneš kŕmiť vo vnútri sladkosťami. Načas musíš okrem sladkostí vynechať i ovocie a prejsť na stravu s dostatkom vlákniny a zeleniny. K tomu pridať celozrnné obilniny, ktoré sú potrebné nielen na prečistenie, ale i kvôli tomu, aby si nemala chuť na sladké.
Jedz pšeno, pšenicu, ryžu natural, pohanku, ovos, krúpy a i. Zeleninu domáce druhy prevažne tepelne upravenú - polievky, omáčky, pyré, osmaženú, na pare atď.